Isse Kun
Emektar Üye
World Of Warship hileleri,World Of Warship sistem,World Of Warship hakkında,World Of Warship incele,World Of Warship sistem gereksinimleri

Çoğu zaman, kullanıcılarımızdan oyun istemcisinin olması gerektiği gibi çalışmadığı konusunda geri dönüşler alıyoruz. Bir çok durumda, oyuncularımızla beraber oturup sorunun nereden kaynaklanabileceğini araştırdığımızda, asıl nedenin kullanıcının sistem yapılandırmasının seçili grafik önayarlarıyla uyumundan kaynaklandığını görmekteyiz.
Oldukça güçlü bir sisteme sahip olmalarına rağmen, oyuncularımızın 32-bit işletim sistemi kullandıklarını ve bunun da performans üzerinde negatif bir etkisi olduğunu görüyoruz. Gelecekte bu tarz problemlerin önüne geçmek amacıyla sizlere bir kez daha önerilen sistem özelliklerini hatırlatmak istiyoruz. Bu özellikler, sahip olduğunuz sisteme en uygun oyun deneyimini yaşayabilmeniz adına sunulmuştur.
Çoğu zaman, kullanıcılarımızdan oyun istemcisinin olması gerektiği gibi çalışmadığı konusunda geri dönüşler alıyoruz. Bir çok durumda, oyuncularımızla beraber oturup sorunun nereden kaynaklanabileceğini araştırdığımızda, asıl nedenin kullanıcının sistem yapılandırmasının seçili grafik önayarlarıyla uyumundan kaynaklandığını görmekteyiz.
Oldukça güçlü bir sisteme sahip olmalarına rağmen, oyuncularımızın 32-bit işletim sistemi kullandıklarını ve bunun da performans üzerinde negatif bir etkisi olduğunu görüyoruz. Gelecekte bu tarz problemlerin önüne geçmek amacıyla sizlere bir kez daha önerilen sistem özelliklerini hatırlatmak istiyoruz. Bu özellikler, sahip olduğunuz sisteme en uygun oyun deneyimini yaşayabilmeniz adına sunulmuştur.
- x86 (32-bit) sistemlerde oyunumuz DÜŞÜK grafik kalitesinde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Bu durumda, kullanıcının bilgisayarının sahip olduğu grafik belleği veya RAM boyutu alakasızdır. Bu, oyunun bellek tüketiminden kaynaklanır. Eğer oyun çökmeleri x86 sistemlerde meydana geliyor ve önayarlı grafik kalitesi DÜŞÜK'ten farklı olarak seçiliyse, ayarları tamamen DÜŞÜK'e indirebilirsiniz veya en azından "kaplama kalitesini" düşürebilirsiniz.
- Eğer entegre bir grafik kartı (Intel HD ve diğerleri) kullanıyorsanız minimum boyut 512 Mb oranında artar. Minimum sistem gereksinimlerinin bulunduğu tabloda daha iyi görebilirsiniz.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Win XP 32
İşlemci: Core 2 Duo E6700 2.66GHz ya da FX-4170
RAM: 3 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 19.5 GB
Ekran kartı: GeForce 9600 GT 512MB ya da Radeon HD 6670(+512MB)
DirectX: DX 9
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Win 7 64
İşlemci: Core i3-4330TE 2.4GHz ya da FX-6300
RAM: 4 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 19.5 GB
Ekran kartı: GeForce GTX 550 Ti ya da Radeon HD 7770 1GB GDDR5
DirectX: DX 9