wp nin yerini doldurabilecek uygulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
instagram kullanmalısın bence eksiği yok sonuçta

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
telegram güzel

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Birçok uygulama var bence discord veya telegramı bi dene

Bjorn Lothbrok

B
Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına, birçok firma verilerinizi başka şirketler ve uygulamalarla paylaşıyor zaten daha uyuglamayı kullanırken verdiğiniz izinde üstü kapalı yazıyor bunlar adamlar bunu herkese açık söyledi sadece daha öncesinde giden verilerimiz illaki olmuştur. Whatsapp verileri alıp Face ile paylaşıyor diye insanlar tribe girdi resmen. Kullandığımız Android'i Google geliştiriyor, tarayıcılarımızın çoğu yabancı firmalara ait yerli adam gibi bir tarayıcımız dahi yok, arama motorumuz yaani var ama Allah'a emanet çalışıyor, adam gibi sonuç bulup getiremiyor. En güvenli mobil os denen İos'un bile kullanıcı verilerini paylaştığı gerekçesiyle direkt Abd hükümeti tarafından kendisine açılan davaları var say say bitmez onun için çok fazla kasmaya gerek yok. Yerli operatörlerin uygulamalarına geçtiğinizde onların verilerinizi paylaşmadığını mı zannediyorsunuz. Dijital çağda tamamiyle gizlilik diye birşey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Whatsap veri gizliliğinin devam edeceğini duyurdu fakat ne kadar doğru bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
telegram gibi duruyor ama bir çok alt uygulama var bence telegram

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bakma şimdi kararımızın arkasındayız felan diyorlar ama o süreç bittiğinde kesinlikle hata yaptıklarını fark edip iptal edecekler geri adım atacaklar

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
2 Senedir telegram kullanıyorum, her güncelleme üstüne katıyorlar ayrıca efsane özellikler mevcut yaani yerini doldurmakla bitmez ezer geçer.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben signel geçtim gayet iyi tavsiye ederim
Ama çevremdeki çoğu kişi telegram geçti
Signel dha az kullanılıyor
Birde bip var yerli ama en çok erişim onda
Bu yüzden fazla kullananı yok

Ozan
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Sölediniz Uygulamalar Kişisel Hesaplari Başka Şirketlere yada bildiniz Üzre ( ) Sizlere Tavsiyem Skype 3 Sahislara Asla Paylaşmiyor Bilen vardir bilmeyen vardir ücretsiz Görüşebilinir dosya aliş verişi yapabilirisniz Yardimci olduysam Ne Mutlu Bana Like Cok Görmeyin... dedigimi wikipedyadan arastirabilirisniz... Like =))

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Whatsap veri gizliliğinin devam edeceğini duyurdu fakat ne kadar doğru bilmiyorum

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
wp nin yerini alabilecek bi uygulama yok bence ama telegram veya bip önerebilirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bizim ailede herkes bip kullanmaya başladı telegram da kullanıyolar bunlar whatsappın yerini doldurur

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
WP Devam Edicem Bu İş Eskidende Vardı Şimdi Resmi Haline Geldi Problem Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...