260 tl lik script aşırı fazla ama sen bilirsin ban oranı az mh dekininarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
260 tl fazla bence wsreborn baya kaliteli gibi herkes memnun oldugunu yazıyordu bende kullanmayı dusunuyorum ama sen bilirsinarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
haftalık 260 çok değilmiarkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?
hocam ne kadar abartırsak ban yeriz ?hocam boşver paralıyı Ws abartmazsan ban atmıyor tertemiz
Hocam WSReborn İle Yaklaşık 40-50 Maç Atmışımdır Fakat Ben Pek Belli Etmeden Oynuyorum. Ara Sıra Maç Bile Sattım Çok Fazla Belli Ettigim Zamanlar. Sende Bu Şekilde Açgözlülük Ve Hırs Yapmadan Oynarsan Reporta Düşmezsin Ve Çok Düşük İhtimalle Ban Yersin. İyi Geceler Dilerim.arkadaşlar ws reborn banlatırmı eğer banlatıyorsa , haftalığı 260 tl olan bir script alırsak rahat rahat ve güvenli bir oyun deneyimi yaşayabilirmiyiz ?