düzelebilir ama sc de sorun varsa gine olmaz bi dene bencedefault kullanıyorsan problemli forumda configle oyna https://memoryhackers.org/konular/updated-wsreborn-config-20-01-2023.255067/#post-4921872
sağ üstten ctrl+f yapıp ping ve fps'i aç sorunun düzelir dostumlpreborn sorunsuz çalışıyor ancak wsreborn da orbwalkerım çalışmıyor kombo falan atıyor her şey çalışıyor ancak orbwalker çalışmıyor space bastığımda menzilde çar yoksa kombo atmıyor şampiyon olduğu yerde kalıyor hareket etmiyor sorunu yaşayan çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
pingler kapalıyken neden öyle yapıyorsağ üstten ctrl+f yapıp ping ve fps'i aç sorunun düzelir dostum
çünkü scripti o şekilde ayarlamışlar dostumpingler kapalıyken neden öyle yapıyor
ping kısmı zaten açık ctrl f ile alakası yok configde forumdaki popüler configlerden birini koymuştumsağ üstten ctrl+f yapıp ping ve fps'i aç sorunun düzelir dostum
hangi configi kullanıyorsun dostum?ping kısmı zaten açık ctrl f ile alakası yok configde forumdaki popüler configlerden birini koymuştum
leftspace in hazırladığıhangi configi kullanıyorsun dostum?
bir de benim configimi kullan istersen bakalım memnun kalacak mısınleftspace in hazırladığı
linki varsa bakayımbir de benim configimi kullan istersen bakalım memnun kalacak mısın
lpreborn sorunsuz çalışıyor ancak wsreborn da orbwalkerım çalışmıyor kombo falan atıyor her şey çalışıyor ancak orbwalker çalışmıyor space bastığımda menzilde çar yoksa kombo atmıyor şampiyon olduğu yerde kalıyor hareket etmiyor sorunu yaşayan çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?