legit oynabotted hesap ne oluyor açıklar mısınız ve bende yeni başlıyıcam sc ile nelere dikkat etm
50 mesaj olmama çok az kaldı çok merak ediyorum nasıl birşey
botted hesap ne oluyor açıklar mısınız ve bende yeni başlıyıcam sc ile nelere dikkat etmem gerekiyor
legit oynarsan sıkıntı olmaz kankaScript ile oynamaya yeni başlayacağım fakat euw kasmak istiyorum sorun olur mu bu sc
bot ile kasılmış hesap yani 30 levele kadar insan eli değmemiş gibi düşünbotted hesap ne oluyor açıklar mısınız ve bende yeni başlıyıcam sc ile nelere dikkat etmem gerekiyor
hesap satan yerlerde ilanları görmüşsündür 30 level unrank hesaplar diye onlardan alma alıcaksan elle kasılmıs hesap al yada kendin kas botted lar program ile 30 levele kasılan hesaplar olarak düşün. 5 mactan 3 ünde sc demislerdir bana ama sc den ban yemedımbotted hesap ne oluyor açıklar mısınız ve bende yeni başlıyıcam sc ile nelere dikkat etmem gerekiyor
Forumda 50 mesaj sayısına ulaşıp onaylı üye olmanız gerekiyor ve bunu en erken 5 günde başarmanız gerekiyor.memoryui yi indirdim sonra wsrebornu indirmek için izniniz yok diyo bende nasıl çözerim bunu