- Yasaklandı
evet botted hesapta yedim son banımı ama önceden yediğim ban normal hesaptı sen mesela hiç ban yedin mi wave hariciBotted hesaplarda mı yiyorsun
dostum ud amaYani sonuçta hile kullanıyorsun
hocam script kullanıp banlanmayacağımı düşünmem insanların ban yememesinden ya da bundan bahsetmemesinden kaynaklanıyor o da şöyle sen mesela ban yediysen forum konusuna yazarsan insanlar bilgilenir ve sc ud iken ban yemeninde bi anlamı yoköncelikle script kullanıp banlanmayacağını düşünmen çok garip herkes yiyor kişiden kişiye göre değişiyor süresi botted hesap aldığını varsayıyorum onlar daha hızlı ban yiyor her yediğin ban scriptten değildir muhtemelen
hocam adc main config kullanıyorumkanka körükleme düşükte kullan
körüklemek mi bu bilmiyorumhocam adc main config kullanıyorum
sc ud diyen kimdi, eğer iyice okursan use at your own risk diyor cunku ban wavede yaklandıevet botted hesapta yedim son banımı ama önceden yediğim ban normal hesaptı sen mesela hiç ban yedin mi wave harici
Post automatically merged:
dostum ud ama
hocam script kullanıp banlanmayacağımı düşünmem insanların ban yememesinden ya da bundan bahsetmemesinden kaynaklanıyor o da şöyle sen mesela ban yediysen forum konusuna yazarsan insanlar bilgilenir ve sc ud iken ban yemeninde bi anlamı yok
bot mu hesaplar hocmknk 4 ayrı hesapta diaya kasıyorum bende sorun yok
hocam acaba ben neden yiyorum sc nin desteklemediği çarları oynuyorum bazen o yüzden olabilir mi acaba4 Aydır full focus sc kullanıyorum ve hiç bir hesabım banlanmadı. Ama sonuç olarak hile kullanıyoruz sorgulamamak gerek diye düşünüyorum.
satın aldımda kesin bot gibi ama şuanlık sorun yok 1 ay olucakbot mu hesaplar hocm
hocam acaba ben neden yiyorum sc nin desteklemediği çarları oynuyorum bazen o yüzden olabilir mi acaba
knk şimdi arka planda ya da dosyalarda kalıntılar olabilir bi lolu sil wsborn dosyasını sil tekrar yükle memoryuı arada bir yeniden yükle bide masaüstüne atma indirilenlerden aç kullan ben öyle yapıyorumbot mu hesaplar hocm
hocam acaba ben neden yiyorum sc nin desteklemediği çarları oynuyorum bazen o yüzden olabilir mi acaba
UD diye bir şey yok, öyle yazdığına bakma. Riot sadece otomatik ban atmıyor atabilecekken.dostum ud ama