Çözüldü WSreborn açılmıyor enter bas diyor basıyorum kapanıyor neden oluyor yardımcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
WSreborn açılmıyor enter bas diyor basıyorum kapanıyor neden oluyor yardımcı olur musunuz

Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum oyun açılmadan entere basma oyun açılmadan herhangi bir ( maç başlamadn ) yerde entere basma maç başladığı anda entere bas lol için söylüyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Win11 surumdesin ve dün çalışıyordu yazmışsın büyük ihtimalle update attın 21h2 versinu kullanuyordun 22h2 ye guncelledin o yüzden çalışmamaya başladı, güncellemeyi kaldirman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Win11 surumdesin ve dün çalışıyordu yazmışsın büyük ihtimalle update attın 21h2 versinu kullanuyordun 22h2 ye guncelledin o yüzden çalışmamaya başladı, güncellemeyi kaldirman gerek
reis 22h2 de çalışmıyor mu hile bende dün yaptım güncelleme bendede enter e basın kısmı gelmeden kapanıyor injector sorun çözüm gelir mi ?

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende de aynı sorun var. Hileyi yeni indirdim. Windows 10 kullanıyorum. Oyunu açtım maçı başlattım. Masaüstünden programı açıp siteden yükle diyorum. Enter'a bas ekranı gelıyor oyuna geçip enter'a basıyorum hile kapanıyor ve masaüstünden siliniyor.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...