3 Kas 2023 #1 ffdorukq F dc: yalvarma Uzman Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 194 Tepki puanı 11 Sosyal 2 HİZMET YILI normalde pingim çıkmıyordu fakat hileyi aktif edince bu ping değeri 600 700 e çıkmaya başladı oyun içi gördüğüm ping değeri 20 ile 21 arası
normalde pingim çıkmıyordu fakat hileyi aktif edince bu ping değeri 600 700 e çıkmaya başladı oyun içi gördüğüm ping değeri 20 ile 21 arası
Çözüm Erenyx 3 Kas 2023 Bu sorun script kaynaklı bir problem değil. Anlık olarak internetindeki gecikmeden dolayı olabilir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan test yapıp değerlerinizi paylaşın. Edit: Kullanıcı aktif olmasına rağmen 2 gündür dönüş sağlamadı konuyu kilitliyorum
Bu sorun script kaynaklı bir problem değil. Anlık olarak internetindeki gecikmeden dolayı olabilir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan test yapıp değerlerinizi paylaşın. Edit: Kullanıcı aktif olmasına rağmen 2 gündür dönüş sağlamadı konuyu kilitliyorum
3 Kas 2023 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Bu sorun script kaynaklı bir problem değil. Anlık olarak internetindeki gecikmeden dolayı olabilir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan test yapıp değerlerinizi paylaşın. Edit: Kullanıcı aktif olmasına rağmen 2 gündür dönüş sağlamadı konuyu kilitliyorum Son düzenleme: 7 Kas 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bu sorun script kaynaklı bir problem değil. Anlık olarak internetindeki gecikmeden dolayı olabilir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buradan test yapıp değerlerinizi paylaşın. Edit: Kullanıcı aktif olmasına rağmen 2 gündür dönüş sağlamadı konuyu kilitliyorum