Onaylı Üye
ADC Main son sürümde skillere dodge atmıyor, yardım edin. FPS ve ping göstergesi de açık.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir sorun yok config'te kişisel kaynaklı eğer bir video atarsan bakalım soruna
Benim configimden bahsediyorsanız problemsiz dodge atıyor F1 ile açık mı unuttunuz scriptin menüsünü acaba bilmiyorum sorun yok
yok kral çalışmıyor
bakıyorum kral tekrardan deniyeceğimSenlik problem var o zaman ben şu an oyundayım ve problemsiz dodge atıyor configi silip tekrar yükleyebilirsin defender falan kapalı mı geçen bana da oldu açıkken düzgün çalışmıyor onun dışında problem yok configte kişisel kaynaklı
denedimde şimdi bende de ayno sorun varSenlik problem var o zaman ben şu an oyundayım ve problemsiz dodge atıyor configi silip tekrar yükleyebilirsin defender falan kapalı mı geçen bana da oldu açıkken düzgün çalışmıyor onun dışında problem yok configte kişisel kaynaklı
Evet nadir son oyunlarda 1 maçımda benımde 2 defa çık gir yapmama rağmen evada felan on olamsına rağmen atmadı
bakıyorum kral tekrardan deniyeceğim
Ayarlarınızı veya configi silip tekrar dener misiniz lütfen şu an oyundayım böyle bir olay yok yanlışlıkla hard cc moda falan mı geçirdiniz veya F1 ile scriptin menüsü de açık olabilir dediğim gibi problem yok video çekipte atabilirim ant. modunda müsait olduğumda defender falan gerçek zamanlı koruma eğer açıksa onu da kapatın veya komple kapatın defenderı bu da bir etken dodge atmama olayına haberiniz olsun dediklerimi bir deneyip tekrar geri dönüş yaparsanız sevinirimdenedimde şimdi bende de ayno sorun var
Bende ilk defa bugün oldu zaten defender full koruma kapalı ping göstergesi açıktı f1 açık değil evade on du oyundan maç ortasında gir çıkta yaptım sorun aynıydı bazen oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum çok nadir oluyor çünküAyarlarınızı veya configi silip tekrar dener misiniz lütfen şu an oyundayım böyle bir olay yok yanlışlıkla hard cc moda falan mı geçirdiniz veya F1 ile scriptin menüsü de açık olabilir dediğim gibi problem yok video çekipte atabilirim ant. modunda müsait olduğumda defender falan gerçek zamanlı koruma eğer açıksa onu da kapatın veya komple kapatın defenderı bu da bir etken dodge atmama olayına haberiniz olsun dediklerimi bir deneyip tekrar geri dönüş yaparsanız sevinirim
sorunsuz çalışmakta no problemsSenlik problem var o zaman ben şu an oyundayım ve problemsiz dodge atıyor configi silip tekrar yükleyebilirsin defender falan kapalı mı geçen bana da oldu açıkken düzgün çalışmıyor onun dışında problem yok configte kişisel kaynaklı
düzelmiyor kralAyarlarınızı veya configi silip tekrar dener misiniz lütfen şu an oyundayım böyle bir olay yok yanlışlıkla hard cc moda falan mı geçirdiniz veya F1 ile scriptin menüsü de açık olabilir dediğim gibi problem yok video çekipte atabilirim ant. modunda müsait olduğumda defender falan gerçek zamanlı koruma eğer açıksa onu da kapatın veya komple kapatın defenderı bu da bir etken dodge atmama olayına haberiniz olsun dediklerimi bir deneyip tekrar geri dönüş yaparsanız sevinirim
Video atabilir misin bakalım soruna bi dediğim gibi ben de problem yokdüzelmiyor kral
evet bende adc maının confıngını kullanıyorum sorunsuz dodge atıyor az once malp ıle annıe aynı anda u attı 2 ultıdende sıcra ıle kurtuldumBenim configimden bahsediyorsanız problemsiz dodge atıyor F1 ile açık mı unuttunuz scriptin menüsünü acaba bilmiyorum sorun yok
dostum samirada çalışmıyor fakat kalistada çalışıyor sorun nedir ?Video atabilir misin bakalım soruna bi dediğim gibi ben de problem yok
Bir sorun yok config'te kişisel kaynaklı eğer bir video atarsan bakalım sorunadostum samirada çalışmıyor fakat kalistada çalışıyor sorun nedir ?
Bir sorun yok config'te kişisel kaynaklı eğer bir video atarsan bakalım soruna
Estağfurullah sıkıntı yok yahu ben de diyorum bir problem yok bu arkadaşta ne var acaba diye tamamdır çok sevindim problemin çözüldüğünekral evade ayarlarında yürüyüşü kapatmışım kusura bakma uğraştırdım