WSReborn Adc Tier List

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hepsi gayet doğru ve açıklayıcı olmuş eline sağlık.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
benim fikrim cait w kötü kullanıyor jhin w ları bence sc yi belli ediyor benim tek anlasıldığım maç jhin di bc nin cektigi yere w atıp tutuyordu hızlıca kalista cok iyi tasıyor ezreal sadece q tutturma olayı deil her anlamda cok iyi bir taşıyıcı oluyor ayrıca ban yeme olayıda ynls suan hile ud oldugu için istedikleri kadar anlasınlar ban yemiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kalista denedim sup çöpse kalista bi bok yapamıyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tr fress acc ile tecrübe ettiğim bir tier listesidir

Ezreal : Çok iyi çalışıyo nerdeyse q kaçırmıyosunuz ama çok belli oluyor karşı takım direk anlıyo o yüzden hızlı banlanmamak için fazla tavsiye etmiyorum
Caitlyn : İyi çalışıyo otomatik bir şekilde tuzak atıyo ve bence o kadar fazla belli etmiyo bu listede en tavsiye etceğim herodur
Samira : İyi çalışıyor hero zaten çok bozuk oldugu için rakipler tarafından fazla garipsenmiyo
Kog'maw : söylememe gerek yok ama aynı şekilde sc kullandıgınız çok belli oluyo
Twitch : İyi çalışıyor ve sc oldugunuzu o kadar belli etmiyosunuz çünkü normal karşılanıyor
Vayne : Diğerlerine göre biraz zayıf kalıyo arada istemsizde rakibin içine giriyor arada bi eksisi karşıda diana gibi herolar varsa çok anormal e atıyor ve rakip takım direk şüpeleniyor
Zeri : Fazla iyi ve bu listede ki en eğlenceli herodur sc ile kullanacağınız ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor yoksa maç taşıma potansiyeliniz baya bir düşüyor
Jinx : W kaçırmıyor ve oynarken rakipler şüpelenmiyor o kadar ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor
Kalista : Çok iyi çalışıyor ama insanın yapamıcagı hareketleri yapıyor ve rakip direk anlıyor ama kesin win alıyorsunuz
Eyvallah kanka bayagı iyi geldi çoğu karakterde iyi oynamaya başladım

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
çoğu tier list konularında Ezreal hep çok iyi deniliyor ama nedense ben pek verimli bulmuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
ellerine sağlık vayne konusunda kesinlikle katılıyorum

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İyi bir konu olmus dostum saolasun ban wave kalkınca kesinlikle oynayacagim

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ap varus hepsinden iyi bence adcde

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dostum ban atcağını zannetimiyorum daha yeni ban dalagısndan çıtkık anlarlar anlamazlar onu bilemem listende nitekim doğru kalistayı denemedim sadece

Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Cait yetersiz, yanında vayne adamların içine atlamıyor. Senin q ayarına göre atlıyor.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu listeye göre çar seçerim artık eyw hocam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kalista çok çok bozuk oluyor ama çok belli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kalista bence en iyisi çünkü adamın öleceği canda iken e sini çekiyor direk tek atıyorsunuz
Tr fress acc ile tecrübe ettiğim bir tier listesidir

Ezreal : Çok iyi çalışıyo nerdeyse q kaçırmıyosunuz ama çok belli oluyor karşı takım direk anlıyo o yüzden hızlı banlanmamak için fazla tavsiye etmiyorum
Caitlyn : İyi çalışıyo otomatik bir şekilde tuzak atıyo ve bence o kadar fazla belli etmiyo bu listede en tavsiye etceğim herodur
Samira : İyi çalışıyor hero zaten çok bozuk oldugu için rakipler tarafından fazla garipsenmiyo
Kog'maw : söylememe gerek yok ama aynı şekilde sc kullandıgınız çok belli oluyo
Twitch : İyi çalışıyor ve sc oldugunuzu o kadar belli etmiyosunuz çünkü normal karşılanıyor
Vayne : Diğerlerine göre biraz zayıf kalıyo arada istemsizde rakibin içine giriyor arada bi eksisi karşıda diana gibi herolar varsa çok anormal e atıyor ve rakip takım direk şüpeleniyor
Zeri : Fazla iyi ve bu listede ki en eğlenceli herodur sc ile kullanacağınız ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor yoksa maç taşıma potansiyeliniz baya bir düşüyor
Jinx : W kaçırmıyor ve oynarken rakipler şüpelenmiyor o kadar ama mutlaka iyi bir sup gerekiyor
Kalista : Çok iyi çalışıyor ama insanın yapamıcagı hareketleri yapıyor ve rakip direk anlıyor ama kesin win alıyorsunuz

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
( M.Kemal ATATÜRK ) Ne Mutlu Türküm Diyene
Bize Emanet ettiğin Bu Vatana Türk Gençliği Olarak Sahip Cıkıcaz Paşama Söz Haramilerin Kurduğu Bu Saltanatı 14 Mayısda Yıkacazz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...