Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annie scripti çok kötü. Skill CD'si boştayken bile neredeyse bir saniye geçtikten sonra atıyor. R rakibi takip etmiyor, bunun için bir config var mıdır?
update bekleyin yeni update'de böyle olmaz bendede öyle urfda denedim annieyi combo atmıyor düzgün ama tamamen sc ile alakalı sizinle alakalı değil yani .
bazı herolar oyle evet demek annie den onlardan biri config le alakalı oldugunu sanmıyorum ayarı yapılmamıştır annie hile olarak kötüdür yani senin yapabilcegin birşey oldugunu sanmıyorum
annie sc ile uyumlu olmayabilir mesela cho gat ve tahm kench karekterli de öyle uyumlu değiller ve bunlara yapacak bir şey yok gelecek updateler ile iyileştirmeler yapılabilir ancak
update bekleyin yeni update'de böyle olmaz bendede öyle urfda denedim annieyi combo atmıyor düzgün ama tamamen sc ile alakalı sizinle alakalı değil yani .