- Konuyu başlatan
lol sikript yüsır
Uzman Üye
Evet,desteklemediği ve logici bozuk diyebileceğimiz çarlardan.config kaynaklı değil script kaynaklı olduğunu düşünüyorum birkaç kullanıcı daha bu sorundan muzdarip
Evet,desteklemediği ve logici bozuk diyebileceğimiz çarlardan.config kaynaklı değil script kaynaklı olduğunu düşünüyorum birkaç kullanıcı daha bu sorundan muzdarip
şuan kullanıyor arkadaşım yayında gayet güzel sadece evadeye ince bir ayar çekilmesi gerekiyor sanırsam
Evade düzeltildi,Combo ile daha uyarlıdır. Combo yaparken asla evadeden sorun yaşamazsınız.* Kullanacak arkadaşlara ufak hatırlatma "orbwalker menüsünden ayarlara girdiğinizde attack move ve diğer ayarı aktif etmeyi unutmayın."
* Evade hiçbir tuşa dokunmadığınızda herşeyi dodgelar aksi bir durumda evade ayarlarından diğer kısayol tuşlarını kaldırmayı unutmayın
* Kaldırdığınız takdirde capslockdan fightlarda mutlaka kapatın titrersiniz.
* 3 oyunda 3 rolde denedim (adc, solo ve jungle) bana göre başarılı.
Moncheri configde olup bunda olmayan şey nedir hocam skill riskleri mi?,O ise şuan configle maç atıyorum 3-5 oyun daha oynayıp skill risklerini daha da iyileştirdikten sonra tekrar güncellerim.dostum evade gayet başarılı güzel dodge atıyor fakat sana önerim moncherinin confige bir göz atıp evade ayarlarını HAFİF EDİTLEYİP bu confige yansıtman daha sağlıklı olacaktır.
moncherinin evadesi daha güzel dodge atıyor çok titremiyor bana göre girip bakınca farkı anlarsınMoncheri configde olup bunda olmayan şey nedir hocam skill riskleri mi?,O ise şuan configle maç atıyorum 3-5 oyun daha oynayıp skill risklerini daha da iyileştirdikten sonra tekrar güncellerim. tt
Dostuuuummm,Ben güncelledikten sonra linki güncellemeyi unuttum.moncherinin evadesi daha güzel dodge atıyor çok titremiyor bana göre girip bakınca farkı anlarsın
Tuşları ve güncellenmiş V2 atıcam hocam birazdan.Kullanmaya başlayacağım fakat tuşlar konusunda yardımcı olacak varmı
Bir de configi nasıl aktifleştireceğimTuşları ve güncellenmiş V2 atıcam hocam birazdan.
C:/WsReborn klasörübdeki config klasörünü sil indirdiğini at oraya.Bir de configi nasıl aktifleştireceğim