WSReborn anormal Config EN GÜNCEL! [07.11.2023] [Türkçe] <aka saiko.cc>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kaisa denedim başarılı olmuş. bot lanede 2 kişiye atak yaparken öncelikli kullanıcıyı yeşil olarak gösteriyor. o çok iyi olmuş

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şuan kullanıyor arkadaşım yayında gayet güzel sadece evadeye ince bir ayar çekilmesi gerekiyor sanırsam
* Kullanacak arkadaşlara ufak hatırlatma "orbwalker menüsünden ayarlara girdiğinizde attack move ve diğer ayarı aktif etmeyi unutmayın."
* Evade hiçbir tuşa dokunmadığınızda herşeyi dodgelar aksi bir durumda evade ayarlarından diğer kısayol tuşlarını kaldırmayı unutmayın
* Kaldırdığınız takdirde capslockdan fightlarda mutlaka kapatın titrersiniz.
* 3 oyunda 3 rolde denedim (adc, solo ve jungle) bana göre başarılı.
Evade düzeltildi,Combo ile daha uyarlıdır. Combo yaparken asla evadeden sorun yaşamazsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum config de hangi tuş ne işe yarıyor göerbileceğim bi yer varmı yoksa eğer sana zahmet mesela lane clear tuşu (v) tarzı yazabilirmisin kısaca çogu arkadaş için yararlı olucagından eminim

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
dostum evade gayet başarılı güzel dodge atıyor fakat sana önerim moncherinin confige bir göz atıp evade ayarlarını HAFİF EDİTLEYİP bu confige yansıtman daha sağlıklı olacaktır.

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum evade gayet başarılı güzel dodge atıyor fakat sana önerim moncherinin confige bir göz atıp evade ayarlarını HAFİF EDİTLEYİP bu confige yansıtman daha sağlıklı olacaktır.
Moncheri configde olup bunda olmayan şey nedir hocam skill riskleri mi?,O ise şuan configle maç atıyorum 3-5 oyun daha oynayıp skill risklerini daha da iyileştirdikten sonra tekrar güncellerim.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Moncheri configde olup bunda olmayan şey nedir hocam skill riskleri mi?,O ise şuan configle maç atıyorum 3-5 oyun daha oynayıp skill risklerini daha da iyileştirdikten sonra tekrar güncellerim. tt
moncherinin evadesi daha güzel dodge atıyor çok titremiyor bana göre girip bakınca farkı anlarsın

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
belki ya da belki bulamadım ve internette ayarlar vs. için kontrol ettim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam benim scde sanırım bi sıkıntı var thresh oynarken q tutmuyor asla adamın yürüdüğü yere değil olduğu yere falan atıyor kendim atsam daha iyi tuttururum soorun nedir bilen var mı? scriptte yeniyim muhtemelen yanlış yaptığım bişey var discord adresim .erkanbas anlatabilecek varsa çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...