Onaylı Üye
yok hocam kendim kastim birde kogmaw icin config var mi? Hangi adc leri oneriyorsunuz lig atlamak icin sc ile?Hesabın bot ile kasılmış botted çar değilse kendin handmade kastıysan problem olacağını sanmıyorum ud zaten şu an
Config var tabii ki nişancılarda samira kog'maw twitch jinx ezreal vs. bunlar iyidiryok hocam kendim kastim birde kogmaw icin config var mi? Hangi adc leri oneriyorsunuz lig atlamak icin sc ile?
atmaz kanka mainleoynuyo mbenarkadaşlar merhaba ben script satın almak istiyordum toir alacaktim ama bu scriptin toirden daha iyi oldugunu soyluyorlar bende free hilelere cok guvenmiyorum acikcasi ban atiyor hic bilgim de yok yardimci olur musnuz?
hocam hangi lanelerde kullanıyorsun tavsiyen nedir4 aydır sıkıntı yok aktif kullanıyorum
jungle main olduğum için jungle da kullanıyorum çoğu zaman awareness işime yarıyor zaten ama genel olarak adcde kullanıyorlar ve orda en başarılı veya midde kata xerath orianna tarzı herolarda kullanabilirsinhocam hangi lanelerde kullanıyorsun tavsiyen nedir
toire para vereceğine wsrebornla oyna daha iyi. ban yeme ihtimalin daha düşük diyebilirim.arkadaşlar merhaba ben script satın almak istiyordum toir alacaktim ama bu scriptin toirden daha iyi oldugunu soyluyorlar bende free hilelere cok guvenmiyorum acikcasi ban atiyor hic bilgim de yok yardimci olur musnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?