WSReborn ban atar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
para verip alacağına kullanabileceğin güzel sc bedava menüsü de basit azıcık araştırırsan wave dışında ban yiyeceğini sanmam

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
WSReborn ban atmaz riot ban atar ve onaylı üye olduktan sonra ücretsiz şekilde scripti kullanabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ban atma gibi bir durum yok şuanda aynı oyunda küfürden birini report ettim geri bildirim geldi adc oynarken çar çok titrediği ve report yediğim halde bana bir şey olmadı onu söyleyeyim sadece sana
kanka su evadei nasil dodge only dangereous moduna gecirecegiz diger turlu kite falan atarken cok belli oluyor sc oldugun ya, menüden acamiyorsun dodge only dangereous secenegini 9 veya 0 mis herhalde ama 9 a basinca ac kapa mantigiyla calismiyor 9 a bastiginda aciliyor sonra geri kapaniyor bu nasil duzeltilebilir?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben önceden bunu değil ama başka kullanmıştım. Abartmadığın sürece ban yemiyorsun. her oyunun tamamı kullanma, belli sürelerde ve belli oyunlarda kullan. ban yemezsin.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
her gün en az bi tane şu posttan var anasını satıyım. atmıyor kardeş üç beş tane websitesine rapor yemezsen atmaz.

daha ateş bulunmadı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben yemedim legit oynarsan yemezsın

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Wsreborn iyidir hocam kolay kolay ban atmaz ben scden ban yedim sanıyordum ama sanırım küfürden yedik

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Usta her hile banlatır. Banlatmayan tek hile L#'dı o da davalık oldu kapatmak zorunda kaldılar. Eğer hile DT olmadıysa ban oynayışından dolayı ban yiyebilirsin. Çalılardan dodgelemeyi falan kapatman gerekiyor. 1.5 Yıldır bu forumdaki hileyi kullanıyorum ve hala ban yemedim. Şaka değil :) Abartarak kullanma. Yeni yamalardan sonra hemen girme hile dt olmuş mu kontrol et forumu. Olduysa diğer yamaya kadar hile ile girme arkadaşlar güncellemesini yapsın. Bu konuda gerçekten başarılılar. L#'dan sonra uzun süredir ban yemediğim platform diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sanmıyorum ban yiyeceğini ama sen genede dikkat et başka çöp hesaplarda dene bence

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sanmam fakat yine de yan hesapta dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
legit oynamazsan kesin yersin kanka

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çıktığı günden beri hiç bir hesabım ban yemedi. Defalarca report ticket yedim halen ban yok.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hiç bi scriptin güvencesi %100 olamaz kogmaw lulu alıp scle 1v9 atarsan ve bunu anlaralarsa report ederlerse ban yemen çok yüksek ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...