WSReborn ban atar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba ben script satın almak istiyordum toir alacaktim ama bu scriptin toirden daha iyi oldugunu soyluyorlar bende free hilelere cok guvenmiyorum acikcasi ban atiyor hic bilgim de yok yardimci olur musnuz?
Toir banlatıyor bu zamana kadar WSRebornla oynuyordum bugün toir deneyim diye antreman maçında inject ettim 2 saat sonra main ac banlandı bulaşmayın bgxmiş toirmiş wsreborn candır devam böyle

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
jungle main olduğum için jungle da kullanıyorum çoğu zaman awareness işime yarıyor zaten ama genel olarak adcde kullanıyorlar ve orda en başarılı veya midde kata xerath orianna tarzı herolarda kullanabilirsin
elon ne dostum beraber girebilirsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ana hesabında kullanma yan hesabında kullan ban yersende üzülmezsin en azından sakın ana hesaba giriş yapma hileyle her ihtimale karşı

KeyJey
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Botted hesaplarda 4,5 günde ban atıyor fakat hanmade hesaplarda ban atmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
wsreborn çok kaliteli çoğu kişi maininde oynuyo sanmıyorum bi de ekstra para vermene gerek yok yani

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum xerath kog'maw kalista gibi şampiyonlar oynarsan çok rapor yediğinden hesabın incelemeye alınır, bu yüzden ban yiyebilirsin. Fakat legit oynarsan ban yemessin, ama main hesabında açmanı önermiyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şuana kadar ban yok hiçbir sıkıntı yok sc de

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ban atma gibi bir durum yok şuanda aynı oyunda küfürden birini report ettim geri bildirim geldi adc oynarken çar çok titrediği ve report yediğim halde bana bir şey olmadı onu söyleyeyim sadece sana

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
OYNADIĞIN HESAP BOTTED OLMASIN. El ile kasılmış bir hesapla oyna. Chati tamamen kapat kimseyle muhattap olma ban yemezsin uzun süre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...