Toir banlatıyor bu zamana kadar WSRebornla oynuyordum bugün toir deneyim diye antreman maçında inject ettim 2 saat sonra main ac banlandı bulaşmayın bgxmiş toirmiş wsreborn candır devam böylearkadaşlar merhaba ben script satın almak istiyordum toir alacaktim ama bu scriptin toirden daha iyi oldugunu soyluyorlar bende free hilelere cok guvenmiyorum acikcasi ban atiyor hic bilgim de yok yardimci olur musnuz?
elon ne dostum beraber girebilirsek çok daha iyi olur diye düşünüyorumjungle main olduğum için jungle da kullanıyorum çoğu zaman awareness işime yarıyor zaten ama genel olarak adcde kullanıyorlar ve orda en başarılı veya midde kata xerath orianna tarzı herolarda kullanabilirsin
undedected demekBeyler UD ne oluyor bilen var mi
master normalde ama fresh d4 kasiyom süreklielon ne dostum beraber girebilirsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum
bence atararkadaşlar merhaba ben script satın almak istiyordum toir alacaktim ama bu scriptin toirden daha iyi oldugunu soyluyorlar bende free hilelere cok guvenmiyorum acikcasi ban atiyor hic bilgim de yok yardimci olur musnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?