làm sao để sử dụng khi đang cập nhậpİlk öncelikle şuan piyasadaki ücretli veya ücretsiz olan tüm scriptler ban yediriyor. Bunun ana nedenlerinden birisi league of legends oyununun LOG sistemidir. BAN DALGASI sizi er yada geç emin olun bulacaktır. Bunun WSReborn ile alakası yoktur kịch bản của cô ấy kullanan oyuncu o banı tadacaktır.
Çünkü oyunda kullandığınız FF verenleri görme olsun Karşı ormanın kestiği complardan bildirim görme olsun olsun khai thác hepsi. Ve bunların hepsi kayıt altına alınıyor.
Bu konuyu 4 yıla yakın bir süredir script kullanan bir oyuncu olmam ile birlikte biriktirdiğim deneyimlerim sayesinde açıyorum. Kích thước verebileceğim tavsiyelerden biriside BAN DALGASI bitene kadar Asla script kullanmamanız, veya script kullanılmış hesaplara kesinlikle girmeyiniz. Çünkü 1 maçtan sonra otomatik olarak ban yiyeceksiniz.
Forumda sürekli gördüğüm mesajlardan biriside DODGEYİ kapattım EVADE'yi kapattım çok safe kullanıyorum scripti gibi yazılar, Arkadaşlar İsterseniz Scripti açın herşeyi kapatın bu birşeyi değiştirmez Safe oynamanız sizin ban sürenizi düşürmez veya arttırmaz o banı yiyeceksiniz. Tek bir kaçış yöntemi var BAN DALGALARINI takip etmek, geldiği zaman kesinlikle oyuna girmeyin veya script kullanmayın.
Мен жаңа жаңартудан кейін хакерлік қолданбаны пайдалана алмаймын.Bence bu konuyu şimdi değil ban wave geldiğinde paylaşsan daha iyi olurdu ama neyse sadece şuna açıklık getireyim. Örnek veriyorum 13,9 yamasında ban wave yok ama 13,10 yamasında ban wave gelecek 13,9 yamasının son 1 veya 1,5 haftasında, 13,10 yamasında kullanan herkes ban yiyor ama onun öncesinde kullanan kimse ban yemiyor. Bu olay Lazysharpta'da böyleydi Lprebon'da ve Wind'de de böyleydi.Demek değil ki 1 hesapta 1 hafta kullandın artık hesap %100 banlanıcak ban wave yakın veya aynı zamanda kullanmadıysan banlanmıyorsun (Şuanda ekstra olarak bot ile kasılmış hesaplar ban yiyor riotgames zaten açıklama yaptı botların önüne geçmek için)
Aslında çoğu hilede böyle değil mi ? Mesela CS de sadece skin değiştirme kullansan bile 3,4 ay sonra yine VAC ban yiyeceksin.İlk öncelikle şuan piyasadaki ücretli veya ücretsiz olan tüm scriptler ban yediriyor. Bunun ana nedenlerinden birisi league of legends oyununun LOG sistemidir. BAN DALGASI sizi er yada geç emin olun bulacaktır. Bunun WSReborn ile alakası yoktur her script kullanan oyuncu o banı tadacaktır.
Çünkü oyunda kullandığınız FF verenleri görme olsun Karşı ormanın kestiği complardan bildirim görme olsun bunların hepsi exploit. Ve bunların hepsi kayıt altına alınıyor.
Bu konuyu 4 yıla yakın bir süredir script kullanan bir oyuncu olmam ile birlikte biriktirdiğim deneyimlerim sayesinde açıyorum. Size verebileceğim tavsiyelerden biriside BAN DALGASI bitene kadar Asla script kullanmamanız, veya script kullanılmış hesaplara kesinlikle girmeyiniz. Çünkü 1 maçtan sonra otomatik olarak ban yiyeceksiniz.
Forumda sürekli gördüğüm mesajlardan biriside DODGEYİ kapattım EVADE'yi kapattım çok safe kullanıyorum scripti gibi yazılar, Arkadaşlar İsterseniz Scripti açın herşeyi kapatın bu birşeyi değiştirmez Safe oynamanız sizin ban sürenizi düşürmez veya arttırmaz o banı yiyeceksiniz. Tek bir kaçış yöntemi var BAN DALGALARINI takip etmek, geldiği zaman kesinlikle oyuna girmeyin veya script kullanmayın.
hem bandan kaçış yok demişsin hem de tek kaçış yöntemi ban dalgalarını takip etmek demişsin kendinle çelişiyorsun sanırımİlk öncelikle şuan piyasadaki ücretli veya ücretsiz olan tüm scriptler ban yediriyor. Bunun ana nedenlerinden birisi league of legends oyununun LOG sistemidir. BAN DALGASI sizi er yada geç emin olun bulacaktır. Bunun WSReborn ile alakası yoktur her script kullanan oyuncu o banı tadacaktır.
Çünkü oyunda kullandığınız FF verenleri görme olsun Karşı ormanın kestiği complardan bildirim görme olsun bunların hepsi exploit. Ve bunların hepsi kayıt altına alınıyor.
Bu konuyu 4 yıla yakın bir süredir script kullanan bir oyuncu olmam ile birlikte biriktirdiğim deneyimlerim sayesinde açıyorum. Size verebileceğim tavsiyelerden biriside BAN DALGASI bitene kadar Asla script kullanmamanız, veya script kullanılmış hesaplara kesinlikle girmeyiniz. Çünkü 1 maçtan sonra otomatik olarak ban yiyeceksiniz.
peki ban dalgasını nasıl takip edebilirim yani forum harici insanların ban yedim ban dalgası var demesi dışında ban dalgasının geliceği yamalar falan belli oluyor mu?İlk öncelikle şuan piyasadaki ücretli veya ücretsiz olan tüm scriptler ban yediriyor. Bunun ana nedenlerinden birisi league of legends oyununun LOG sistemidir. BAN DALGASI sizi er yada geç emin olun bulacaktır. Bunun WSReborn ile alakası yoktur her script kullanan oyuncu o banı tadacaktır.
Ban dalgasını anlamanın yolu yöntemi habercisi var mıdır boşa ban yemeyelim kaçalım yakalayabilirse misaliİlk öncelikle şuan piyasadaki ücretli veya ücretsiz olan tüm scriptler ban yediriyor. Bunun ana nedenlerinden birisi league of legends oyununun LOG sistemidir. BAN DALGASI sizi er yada geç emin olun bulacaktır. Bunun WSReborn ile alakası yoktur her script kullanan oyuncu o banı tadacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?