WSReborn ban yedirirmi? detaylı bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben doğru bilgi olduğunu düşünmüyorum evade kapatarak vs oynadım diamond falan da kastım ban yemedi hesap açık 2 yıldır falan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben de yeni sc kullanmaya başladım ama daha ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşım mastera kastı scnin bokunu çıkararak her şeyi abarttı hesabı sattı sonra alan kişi hala kullanıyor ban yemedi sans işi bence wave yerine

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İlk öncelikle şuan piyasadaki ücretli veya ücretsiz olan tüm scriptler ban yediriyor. Bunun ana nedenlerinden birisi league of legends oyununun LOG sistemidir. BAN DALGASI sizi er yada geç emin olun bulacaktır. Bunun WSReborn ile alakası yoktur her script kullanan oyuncu o banı tadacaktır.

Çünkü oyunda kullandığınız FF verenleri görme olsun Karşı ormanın kestiği complardan bildirim görme olsun bunların hepsi exploit. Ve bunların hepsi kayıt altına alınıyor.

Bu konuyu 4 yıla yakın bir süredir script kullanan bir oyuncu olmam ile birlikte biriktirdiğim deneyimlerim sayesinde açıyorum. Size verebileceğim tavsiyelerden biriside BAN DALGASI bitene kadar Asla script kullanmamanız, veya script kullanılmış hesaplara kesinlikle girmeyiniz. Çünkü 1 maçtan sonra otomatik olarak ban yiyeceksiniz.

Forumda sürekli gördüğüm mesajlardan biriside DODGEYİ kapattım EVADE'yi kapattım çok safe kullanıyorum scripti gibi yazılar, Arkadaşlar İsterseniz Scripti açın herşeyi kapatın bu birşeyi değiştirmez Safe oynamanız sizin ban sürenizi düşürmez veya arttırmaz o banı yiyeceksiniz. Tek bir kaçış yöntemi var BAN DALGALARINI takip etmek, geldiği zaman kesinlikle oyuna girmeyin veya script kullanmayın.
bilmeyen arkadaşlar için iyi lmuş ayrıca sur trackeri falan kapatmanız sizi korumaz yinede loglara girersiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sürekli ban wave geldiğini nasıl anlarım tarzında soru sormuş arkadaşlar, ama hiçbiri yorumlara dikkat etmemiş. Arkadaş açıklamış zaten. örneğin 13:10 hyamasının gelmesine son 1-2 hafta kaldığı zamanlar banwave yiycek insanların ayıklandığı zamandır. O süreç içerisinde değerli hespalarnızla oynuyosanız hile ile oynamayı bırakın. Gidin booted hesaplarla oynayın. Daha sonrasında yamanın gelişinden 1 hafta sonra oynamaya başlayın. Bu mevzu değerli olan ve hile kullandığınz hesap için geçerli. Botted hesaplar 25 lira arkadaşlar onda ban wave takılcam diye kendinizi kasmayın allah için

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Como posso saber o período da onda de banimento?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
script ud ise ban dalgasından ban yemeyiz değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Banwave'den kaçınmak bence burda önemli olan kısım. Güncelleme gelmeden 1-2 hafta öncesinden main account ile oynamayı bırakmak daha doğru olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bu ban dalgalarını düzenli olarak duyuran bi kullanıcı var mı forumda yeniyim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lolde şöyle bi algoritma var yeni hesap scyle 2 3 maçta ban yiyor mesela benim hesap 2018 hesabı 4 aydır ban yemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Harika bilgilendirme aklımdaki sorular gitti teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İlginç bir sistemi var Riotun ne olacağı belirsiz

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Doğru diyorsun hocam kullanılan hesap öyle yada böyle bi yerde tökezliyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reportlanmamak ise yariyor sezon 8 (8.13 e kadar zaten ban yenmesi gibi bir durum cok zordu) de full kullanmistim ayni sekil 9da da

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam legit oynadığın sürece evadei abartmadığın sürece yemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Haklısın bro. Şu aralar bayağı rahat kullanıyorum wsyi bir sıkıntı yok 2 3 aydır 1 kere ban yedim o da skin changerdan kaynaklı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yeni öğrendim bende evadeyi açınca belli olup reportladıkları için ban yediğimizi sanıyordum teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...