WSReborn banlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, WSReborn'u bir yıla yakın kullandım. Son 6 ay askerdeydim, yeni geldim. 550 level hesabım, S13 Master hesabım var. Tercih meselesi. Ben umursamadan WSReborn kullanayım dedim. 15 maçta hesabım ban yedi. Tabii, olabilir. Yüksek elo, belli etmişizdir diyeceğim. Arkadaş! Ne evade açık oynuyorum ne ADC Hero'su :D Midde Zed, Jungle da Lee Sin oynuyorum sadece :D Neyse, dedim ki 0'dan hesap açıp kasayım URF'da.

Ya hâlâ saçma geliyor. URF'da 2 3 gün kastığım hesap ban yedi. Şimdi, çıkar birisi der ki 1500 yıldır WSReborn kullanıyorum. Bir kere ban yemedim, sorun sende moruk. Alakası yok :D Kimse böyle söyleyen arkadaşlara inanmasın. Sakın ola main hesabınızda kullanmayın bu scripti çünkü undetected değil. Eski WSReborn 3 ay temiz götürüyordu. Şimdi 2-3 gün Full oyna, 4. günün sabahı hesabı girince göreceğiniz şey malum :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk 1 yıldır kullanıyorum daha yemedim ban elo dia
Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarım :D siz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
herekeste değişiyo biri hemen ban yiyo biri 5 yıldır kullanıyo tık yok :d

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka amazon prime bağlı hesabım var , takır takır oynarım hiçbir şey de olmadı , hesap 23 level ve her oyunu wsreborn ile attım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarım :D siz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
yalan falan söylediğim yok. 1 yıldır bu hileyi kullanıyorum 1 hesabım tek ban yedi oda bot ile kasıldığı için el emeği bir hesapta oynuyorum sc siz 1 maçım yoktur.
Ayıp bu gibi adamlara inanmayın fln demen 3 gün önce oynadım hesap hala bansız...

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kalıntı kalmış olabilir. Kaldıysa windows+r tuşlarına basıp açılan yere %appdata% yaz. Klasör açılacak orada bak bakayım varsa wsr klasörlerini sil. Daha sonra windows+r tuşuna basarak sırayla altta olanları yazıp açılan klasör içindeki her şeyi sil, bazıları silinmezse atla de geç.

temp
%temp%
installer
prefetch
Ben de kalıntı kaldığı için ban yemiştim. Bunları yaptıktan sonra olmazsa teknik desteğe yaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kral yanlış anlama bende 2022 den beri aktif olarak aynı hesapta oynuyorum ban yemedim main hesapta tek ban yedigim bot ile kasılmış bi hesapta actım o da 7 mac dayandı sonra main hesapa girdim (master 0 lp) aktif olarak kullanıyorum düzenli olara temp dosyayı temizle kalıntı kalmasın rahat bi sekilde oynarsın gecmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benimde hesabım ban yemedi 50den fazla maç var. Ama, ara sezonda oynuyordum. Şuan hala ban yememiş.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
2 yıldır kullanıyorum bende 2 yıl içerisinde 1 kez ban yedim e tabii ücretsiz program yine de iyi götürüyor hakkını yememek lazım

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
normal knk ücretsiz bi hile sonuçta benimde 4 tane hesap ban yedi öyle yok report yesende ban atmıyo diyenler falan bi bok bildikleri yok çok fazla aynı türden report yiyince her türlü evadedir kitedir falan belli olup ban yiyorsun senin ban meselede knk aynı türden çok fazla report yiyip elbet bi kısımdan script olduğun anlaşılmıştır

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
en son geçen sene banwave de ban yemiştim logları temizlediğimden beri ban yok başka bir yazılım kullanıyor olabilir misiniz?

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
0 dan master a kastığım hesaplarım var ve hala aktif olarak kullanıyorum bu forumun scriptini kullanıpta daha ban yediğimi hatırlamıyorum valla

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam public ve free olması UD kalmasını daha zor hale getirmekte evet eskiden hiç ban atmıyordu bende farkındayım ama Riot mevcut Anti cheat ini Vanguard gelmeden önce son kez güncelledi bu yüzden olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yaklaşık olarak 6 aydır kullanıyorum henüz ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum söylediklerine birebir katılıyorum garip şuan benim de 4 hesap gitti 2 ayda ama 1 hesapla mastera kastım hesap hala duruyor

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yüksek elolarda kullanmayın ben dia hesabımda ban yedim diğer hesaplarda sıkıntı yok.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka yalan söylemenin mantıgı yokki istenen gelir kullanır dener ben 1 yıl ban yemedim sonra yedim suan 1 yıldır yine yemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...