WSReborn banlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tamamen nasıl kullandıgına bağlı yorumlar da ki gibi ben 1 sene cıvarı legit kullandım hiç ban yemedim son 3 ay önce pudding rage config ile abarttım can sıkıntısından ban wave de gitti hesap

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
herekeste değişiyo biri hemen ban yiyo biri 5 yıldır kullanıyo tık yok

tamamen nasıl kullandıgına bağlı yorumlar da ki gibi ben 1 sene cıvarı legit kullandım hiç ban yemedim son 3 ay önce pudding rage config ile abarttım can sıkıntısından ban wave de gitti hesap
Mesela nasıl legit oynadın :DD evadeyi kapatınca legit olmuyor ki adam kite atınca bile bu çocuk nasıl böyle kite atıyor diyip reportluyorlar yada skilshot gerektiren bi heroda sürekli skill tutturuncada adam reportu koyuyor sen nasıl hayatta kaldın bu kadar :D ne oynadın yani sorakamı :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Mesela nasıl legit oynadın :DD evadeyi kapatınca legit olmuyor ki adam kite atınca bile bu çocuk nasıl böyle kite atıyor diyip reportluyorlar yada skilshot gerektiren bi heroda sürekli skill tutturuncada adam reportu koyuyor sen nasıl hayatta kaldın bu kadar :D ne oynadın yani sorakamı :D
yok kanka direk kalista lee fiora irela gibi karakterler oynadım yemedim :D bence bu şansa dayalı

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
ban dalgası geldiğinde ben de nasibimi almıştım. aylar sonra tekrar denemek için geldim. 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2 yıldır oynadığım hesap duruyor üzerine botla kastığım yeni 30la da 4-5 gündür oynuyorum :d

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben 2-3 gündür oynuyorum hala ban yemedım baya rage bir şekilde kullanıyorum sc yide insallah yemem

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
şimdi yüksek elolarda oynamadım bilemiyorum ama 30 seviye altı veya düşük elolardaki maçlarda direkt banlıyo

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende ilk başta şüphelenmiştim ama 3 aydır kullanıyorum bir ban konusu olmadı hala

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
reis ben de ban yemedim :D sebebi evade olayı çar gereksiz dodge atabiliyor veya ks atmak için skill atabiliyor config ayarlamazsan tabii ban yersin ben smurfte 90 maç xerath attım anca ban yedim tabii biraz senin gusülü yanlış alman ile de ilgili olabilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
main hesapta 30 oyun viktor oynadım evade only hard cc de. e'yi tutturmama ihtimalin aşırı düşük her türlü sokuyor o e yi 80wr var. 2-3 haftadır bir sıkıntı yaşamadım büyük ihtimalle özellikle birisi ticket oluşturup kanıtlarla beraber raporlamış olabilir onda ne olursa olsun her türlü banı yiyorsun kaçarı yok. öbür türlü ban yemiş olman çok zor.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben 2-3 gündür oynuyorum hala ban yemedım baya rage bir şekilde kullanıyorum sc yide insallah yemem

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardesim, script olduğunu belli edip ticket yemişsin, tickettan ban yemek garanti gibi bir şey. Ticket banıyla sc ye detect deme yani bizde kullanıyoruz sabah akşam urf atıyorum geldiğinden beri hala tık yok full rage ayarlardayım şansıma ticket yemiyorum report her maç ama ticket atmaya üşeniyorlar demekki yemiyorum. Senin karşına atan gelmiştir. Emin ol sc detect olsa sadece senin konun olmaz bu sitede aynı anda birden fazla konu açmaya başlar farkedilir detect olduğu tartışma konusu olur. Şuan böyle bir durum söz konusu olmadığına göre bence sana inanmayalım :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Banwawe dışında ban yemedim her maç hayvan gibi belli ederek oynuyorum 3 kere ticket yedim banlanmadım. Böyle diyenlere inanmayın demen bence çok yanlış. ayrıca vayne kogmaw gibi çarları oynuyorum hiç bir sorun yaşamadım.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
doğru söylyürosun kral ben de açtım daha geçen yedi 30 lvl kadar kastım ban yedi bu dayeni hesap 15 lvl olacak
ban yemedık bunda bakalım nereye kadar gidecek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kullandığınız config ve logları temizle olayı gercekten cok önemli default ayarlarda cok fazla durmayın rage oynamayın ve evade i ne olursa olsun hiç ban yememis bile olsanız bence kapatın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lolde hesabın bir kere ban yediği zaman cihazın mimlenmiş oluyor yeni açtığın hesaplar da çok geçmeden ban yiyebiliyor, o yüzden arkadaşların dediği gibi kalıntıları da teknik olarak bahsedilen şekilde silmek gerekiyor diye düşünüyorum. Ben de arkadaşın yazdığında bir destek cümlesi olarak aynı fikirde olduğumu belirtmek isterim. Onun dışında ise banwave günlerini vesaire bu forumda anlık mesajlar üzerinden takip etmek gerekiyor, insanlar ban yediğini anlık olarak belirtiyorsa birkaç gün hilesiz oynamak gerekiyor diye biliyorum. Genelde ara güncelleme değil de, büyük güncellemelerden sonra yani örnek veriyorum yeni bir şampiyon çıktıktan sonra veya yeni itemler vesaire geldikten sonra falan banwave getiriyor riot bazen, o da üç ila altı ayda bir oluyor genellikle. Bu olayın dışında yenilen banların biraz şans eseri olduğunu da düşünüyorum eğer legit oynadığını düşündüğün halde bile ban yiyorsan da illa köfteyi çakan bir iki tane fırlama vardır report atıyordur sen de adamların açıp reportları kontrol ettiği güne denk gelmişsindir belki kafası esip ban atmıştır, dediğim gibi büyük oranda şansa da bakıyor çünkü uzun süre kullanıp ban yemeyen de var tek maçta ban yiyen de var. Son olarak şunu eklemek isterim, uzun süre hile ile oyun oynayıp da ban yemek hiç yemeyeceğin anlamına gelmez tabii ki, sonuçta oyun kurallarıyla ters düşen bir hareket yapıyorsun ve eninde sonunda bu kurallar doğrultusunda ban yemek zorundasın, zaten bunun bilincinde olan bir kişinin de ana hesabında hile kullanmaması gerekir, buradan da tekrardan hatırlatma yapmış olalım kesinlikle ve kesinlikle ana hesabınızda hile kullanmayın dostlar, çünkü sadece bu ban mevzusundan ziyade eğer sizin gerçekten bu tarz oyunlarda profesyonel bir kariyer oluşturma hayaliniz ve hedefiniz varsa siz ana hesabınızda hile kullanarak bütün bu hedefinizi çöpe atmış oluyorsunuz, yarın bir gün iş resmiyete bindiği zaman ciddi bir turnuvaya girdiğiniz zaman para cezası veya daha ağır cezalar almanıza da sebep olabilir, oyunculuk kariyerinizin sonlanmasına da sebep olabilir, bu sebeplerden ötürü ana hesaplarda hile kullanmamak gerekir. Hile kullanmak için en azından sekiz ila on tane yedekte hesap cepte olmalı, biri ban yerse gülersin, lan yine ban yedik dersin bir sigara yakar ötekine geçersin. Ama elindeki tek hesap ana hesabınsa 700 levelse 8-10 yıllık geçmişin varsa büyük sıkıntı yani, oyundan soğursun bu sefer oyunu bırakırsın bütün keyfin inancın hevesin ölür, ölmesini geçtim reelde depresyona bile girersin eğer psikolojin zayıfsa.

Sonuç olarak profesyonel oyunculuk kariyerin riske girmesi söz konusu olduğu için ana hesapta değil, fazladan duran yan hesaplarda 'eğlence amaçlı' hile kullanmanın önemini anlamak, ve bu tarz sorunlar yaşamamak için bu konuları ciddiye alarak yaşamak gerekir, yaşamak diyorum farkındaysanız oynamak değil, çünkü oyuna gösterdiğimiz ilgiyi ve saygıyı, oyunda kurduğumuz birtakım stratejileri gerçek hayatta da uygulamak gerekir, sizce de öyle değil mi?
Siz değerli forumdaşlarıma bu yorumumda kendi tecrübelerimden bahsettim, yeni kullanıcılara örnek olması açısından elimden geldiğince detaylara inmeye çalıştım; çünkü burada yapılan yorumlara bakıyorum, birtakım internet kültürü kapsayan terimlerle ve cümlelerle yapılan anlatımların yeni başlayan kullanıcılara ve oyunculara ağır gelebileceği ihtimalini, ve aynı zamanda bazı kardeşlerimizin anlamalarının biraz zor olacağını ve bazı şeyleri kendilerinin keşfetmesi gerektiği durumuna maruz bırakabileceğini de göz önünde bulundurarak yorum yapma ihtiyacı hissettim.

Bu yazıyı yazmışken ayriyeten sizlere bir sorum olacak ama öncesinde buraya kadar okuyan değerli dostlarıma göstermiş olduğu saygıdan dolayı teşekkürlerimi, ve kişisel gelişimleri için kendilerinde araştırmacı bir ruh yetiştirme amacı güden değerli kardeşlerime de çabalarından dolayı saygılarımı sunmak istediğimi söylemeden geçmemem gerekir. Sormak istediğim soru da şudur; sizce ben bu yazımı bu konunun altına yorum şeklinde yazmaktansa, bu yorumumu iptal edip aynı konsept ile insanlara daha yardımcı olması açısından ayrı bir konu başlığı açıp o şekilde bir paylaşım yapmalı mıyım? Bu konudaki düşüncelerinizi de ayriyeten merak ediyorum, bu arada bana bu paylaşımı yapmama sebep olduğunuz için de siz genç kardeşlerime de ayriyeten teşekkür ettiğimi belirtmek isterim. Selametle!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...