Çözüldü WSReborn bazen skilleri kullanmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, LoL'de script kullanıyorum. Space tuşuna basılı tutunca otomatik skilleri, komboları yapıyor ama skill geri yüklenince atmıyor bazen. Bunun sebebi nedir, bilen var mı yoksa ben kendim mi atacağım skili? O da ben nereye atsam bile adama falan mı vuruyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
CTRL+F ile sağ üst kısımdaki FPS göstergesini açın, DirectX9 modunu açın ve oyunu pencereli tam ekrana alın. Sol tık ile bir rakibin üstüne tıklarsanız targetselector ile işaretlemiş olursunuz skilleriniz öncelikli olarak ona atılır.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar,pluginleriniz bozulmuş olabilir configinizi değiştirmeyi denermisiniz?

config nasıl değiştirilir? :
C:\wsreborn\config konumuna gidip tüm dosyaları silin ve yüklediğiniz config'i içine atın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bendede oluyordu config dosyalarında problem varmıs silip indirdiğim config dosyalarını yukledikten sonra problem çözüldü

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tutturamadığınız skill neden adama değsin? CTRL + F kombinasyonunu yaparak ms ve ping değerlerinizi açık tutun, SHIFT veya F1 menüsü açık olmasın.
Linkteki configi Bu bilgisayar - Windows C - Wsreborn klasörünü takip ederek indirip eski configinizi silin daha sonrasında oyuna girin problem ortadan kalkmış olacaktır. https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hangi karakterde atmıyor morgana gibi karakterlerden bahsediyorsan tutturacağı en iyi anı ayarlayınca atıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Morde oynuyordum q aktif adamla düz vuruş kapışıyoz Q geldi ama basmadı ama şimdi çözdüm biraz.
Basmamasının sebebi delay q ayarı veya pinginizdendir pinginiz çıktığında elinizle q yu atın veya kesebileceğinizi anladığınızda bazen gecikmeler oluyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...