Arkadaşlar, LoL'de script kullanıyorum. Space tuşuna basılı tutunca otomatik skilleri, komboları yapıyor ama skill geri yüklenince atmıyor bazen. Bunun sebebi nedir, bilen var mı yoksa ben kendim mi atacağım skili? O da ben nereye atsam bile adama falan mı vuruyor?
Basmamasının sebebi delay q ayarı veya pinginizdendir pinginiz çıktığında elinizle q yu atın veya kesebileceğinizi anladığınızda bazen gecikmeler oluyor.
CTRL+F ile sağ üst kısımdaki FPS göstergesini açın, DirectX9 modunu açın ve oyunu pencereli tam ekrana alın. Sol tık ile bir rakibin üstüne tıklarsanız targetselector ile işaretlemiş olursunuz skilleriniz öncelikli olarak ona atılır.
Tutturamadığınız skill neden adama değsin? CTRL + F kombinasyonunu yaparak ms ve ping değerlerinizi açık tutun, SHIFT veya F1 menüsü açık olmasın.
Linkteki configi Bu bilgisayar - Windows C - Wsreborn klasörünü takip ederek indirip eski configinizi silin daha sonrasında oyuna girin problem ortadan kalkmış olacaktır. https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/
Basmamasının sebebi delay q ayarı veya pinginizdendir pinginiz çıktığında elinizle q yu atın veya kesebileceğinizi anladığınızda bazen gecikmeler oluyor.