Uzman Üye
beypazarı.cc config i adc main e göre sence nasıl bi farklılığı var ?beypazarı.cc öneririm kardeşim bi 5 10 maç at farkı görürsün ya da puding config bakabilirsin
bazı sampiyonlar ayarlanmamış adc mainde evade angle vesaire farklılıkları varbeypazarı.cc config i adc main e göre sence nasıl bi farklılığı var ?
Teşekkürler
beypazarı bana o kadar da iyi gelmedi,puddingi denemedim daha,eğer beypazarı ve adc kullanacak olsam adc main seçerimpudding, adc main, beypazarı.cc hepsi de aynı kalitede güzel configler
160 karakter var ortalama bir insan 20-25 karakterle oynar,onları bilir dersek çok uzun süre olur,config kullanmak en iyisidir,özel oyuna girip menüyü az karıştırsan kendi yaptıgın config senin için en iyisi olur gibi
sc 160 karakterin hepsini desteklemiyor zaten kankam160 karakter var ortalama bir insan 20-25 karakterle oynar,onları bilir dersek çok uzun süre olur,config kullanmak en iyisidir,
fiora ve camilleden bahsetmiştim,pudingde s++ olarak nitelendirilmiş,fiora camille vb. onların dosyalarını ayıklayıp direkt hazır configime aktaracağımönceden ya shaman yada emrtaken kullanıyordum,şuan tekrar kullanmaya başladım tekrar shaman deniyim dedim shamanı beğenemedim,güzel gelmedi @werasak v2 çıkartıyormuş belki o zaman güzel olur,emr beğenmedim,shaman beğenmedim,beypazarı.cc beğenmedim,en son fazla legit diye düşünmeme rağmen yinede bir deneyim dedim beğendim adc maini,şuan adc mainde oynuyorum adc main oynamamın sebebi midlanede oynadığım çarlarda kombo evade vb. ayarları iyi olması,ama bu adc main configdede top lane çarlarının comboları evadeleri falan iyi değil,özellikle fiora camille vb, bu yüzden puddinge bakabilirim pudinge de bakınca yorum yaparım,
her lane için en az 3 tane karakteri ayarlasanda yeter bence160 karakter var ortalama bir insan 20-25 karakterle oynar,onları bilir dersek çok uzun süre olur,config kullanmak en iyisidir,
https://memoryhackers.org/konular/w...-2023-turkce-english-aka-beypazari-cc.280868/beypazarı.cc linki var mı bulamadım ben
neyini begenmedin bro? yargiliyormusum gibi gozukmesin, merak ettim sadece.önceden ya shaman yada emrtaken kullanıyordum,şuan tekrar kullanmaya başladım tekrar shaman deniyim dedim shamanı beğenemedim,güzel gelmedi @werasak v2 çıkartıyormuş belki o zaman güzel olur,emr beğenmedim,shaman beğenmedim,beypazarı.cc beğenmedim,en son fazla legit diye düşünmeme rağmen yinede bir deneyim dedim beğendim adc maini,şuan adc mainde oynuyorum adc main oynamamın sebebi midlanede oynadığım çarlarda kombo evade vb. ayarları iyi olması,ama bu adc main configdede top lane çarlarının comboları evadeleri falan iyi değil,özellikle fiora camille vb, bu yüzden puddinge bakabilirim pudinge de bakınca yorum yaparım,
kaan admin seni severim yargılasanda sorun yok,ben gümüş eloyum,benim amacım biraz daha çoğunlukla space basim arada bir müdahale gereksiz öyle oynuyayım mantığı(yasuo zed yone), ancak denememe rağmen o çarlarda pek başarılı bulamadım diğer çarlarda iyi olabilir belki ancak denediklerimde ben beğenemedim,https://memoryhackers.org/konular/w...-2023-turkce-english-aka-beypazari-cc.280868/
neyini begenmedin bro? yargiliyormusum gibi gozukmesin, merak ettim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?