Scriptin logicine bağlı istediğimiz kadar ayar yapalım istediğimiz etki olmuyor malesef üzerinde çalışıyorum.önceden ya shaman yada emrtaken kullanıyordum,şuan tekrar kullanmaya başladım tekrar shaman deniyim dedim shamanı beğenemedim,güzel gelmedi @werasak v2 çıkartıyormuş belki o zaman güzel olur,emr beğenmedim,shaman beğenmedim,beypazarı.cc beğenmedim,en son fazla legit diye düşünmeme rağmen yinede bir deneyim dedim beğendim adc maini,şuan adc mainde oynuyorum adc main oynamamın sebebi midlanede oynadığım çarlarda kombo evade vb. ayarları iyi olması,ama bu adc main configdede top lane çarlarının comboları evadeleri falan iyi değil,özellikle fiora camille vb, bu yüzden puddinge bakabilirim pudinge de bakınca yorum yaparım,
dogrudur bro, dun soylemistim sana zed ve yasuo pek oynamadigimi ve configden bagimsiz pek iyi logici olan sampiyonlar olmadiklarini. yonemi begeniyorumkaan admin seni severim yargılasanda sorun yok,ben gümüş eloyum,benim amacım biraz daha çoğunlukla space basim arada bir müdahale gereksiz öyle oynuyayım mantığı(yasuo zed yone), ancak denememe rağmen o çarlarda pek başarılı bulamadım diğer çarlarda iyi olabilir belki ancak denediklerimde ben beğenemedim,
15karakter yapar,karşına gelen adamların oyunculuk derecesi,ct pick muhabbeti ve anlık oynanışının da kötü olması sebebiyle ortalama 30 maç sürer bu tamamen ayarlamak, 900 dakika yapar,birde antrenman modunda denemekte 5 dakika sürse 75dk eder,975dk total,16saat küsür,günde ortalama 2 saat oynayan birisi için 8 gün sürer bu,kendi genel oynadıgın
her lane için en az 3 tane karakteri ayarlasanda yeter bence
doğrudur,v2 başlangıcındaki zed ayarınızı beğendim hocam,diğerleri de güzel ayarlarınsa eğer bence favorilerden olurs
Scriptin logicine bağlı istediğimiz kadar ayar yapalım istediğimiz etki olmuyor malesef üzerinde çalışıyorum.
Olabilir oynayış tarzına uymamıştır gayet normal bir durum hangisi size uygun geliyorsa ondan devam edinbeypazarı bana o kadar da iyi gelmedi,puddingi denemedim daha,eğer beypazarı ve adc kullanacak olsam adc main seçerim
Evet, zed şuanda müthiş oldu 14 winstreak üst üste aldım ayarlar oldu gibi birkaç ayar kaldı sonrasında isteklere geçeceğim.15karakter yapar,karşına gelen adamların oyunculuk derecesi,ct pick muhabbeti ve anlık oynanışının da kötü olması sebebiyle ortalama 30 maç sürer bu tamamen ayarlamak, 900 dakika yapar,birde antrenman modunda denemekte 5 dakika sürse 75dk eder,975dk total,16saat küsür,günde ortalama 2 saat oynayan birisi için 8 gün sürer bu,
Post automatically merged:
doğrudur,v2 başlangıcındaki zed ayarınızı beğendim hocam,diğerleri de güzel ayarlarınsa eğer bence favorilerden olur
önce böyle zed,yasuo vb, gibi logici karışık ama çok tercih edilen uğraştırıcı champlarda yaparsan vakit kazanmış olursun,birde zed tamamlandı ise bana zed wsrb dosyalarını gönderirsen çok iyi olur,şimdiden ilk tester olmuş olurum bende,Evet, zed şuanda müthiş oldu 14 winstreak üst üste aldım ayarlar oldu gibi birkaç ayar kaldı sonrasında isteklere geçeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?