Seçkin Üye
bendede tam tersi drawlar açıkken oynayamıyorum configin içinde kendin drawları açarak kullanabilirsinbende shaman config çok fazla kişi tarafından sevildi ve kullanılıyor ama drawlar kapalı olunca hiç oynayamıyorum alışkanlık olmuş heralde default kullanıyorum şuı anda yani kim neye alıştıysa ve hangisi size daha iyi gelirse onu kullanın
sadece config ile süper oyuncu olunmuyor oyun bilgisi çok önemliArkadaşlar uzun zamandır script kullanıyorum ve değinmek istediğim bir kaç konu var.
1- Scriptte yapmanız gereken belirli ayarlar vardır.
Evade ve delay ayarları önemlidir.
Bu scriptte zaten evade otomatik ayarlı bir şekilde geliyor.
Delay ayarlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
2- Bazı arkadaşlar x configini kullanınca alınan performansın %100 artacağını falan düşünüyor.
Böyle bir şey yok.
Scriptin sınırları ne ise onu yaparsınız. Yapılan ayarlar bir şeyi "1" iken"10" yapmaz.
Delay ayarlarını yapın, awareness kısmından kullanmak istediğiniz kısımları açıp kapatın ve evade kısmından lux e swain w gibi alan bazlı skilleri kapatın.
Her config dosyası sizinle uyumlu olmayabilir.
Ayarlayan kişi adc oynuyordur ve delay ayarlarını ona göre yapar siz midde oynuyorsanız ayarları sizinle uyumlu olmayabilir.
Tavsiyem özel oyun açıp orbwalking ayarlarını kurcalamanız olacaktır.
En iyi config dosyası kendi ayarladığınız config dosyasıdır.
Bu konu hakkında düşüncelerinizi yorum olarak yazmanızı bekliyorum.
aynen öyle oyun bilgin olmadan sc ile bile win alamazsınsadece config ile süper oyuncu olunmuyor oyun bilgisi çok önemli
en iyi car hangisi oluyo shamanda aga kullaniyorum fark edemedimshaman cfg kullanıyorum ve neredeyse bütün lanelerde oynadım hiçbir sorun çıkarmadı
bende öyle dikkatimi çok dağıtıyor odağımı zaten bir çok şeye bakıyoruz lol de iyice dikkat dağıtıyorbendede tam tersi drawlar açıkken oynayamıyorum configin içinde kendin drawları açarak kullanabilirsin
adclerden twitch vayne kalista manyak oluyorlare
en iyi car hangisi oluyo shamanda aga kullaniyorum fark edemedim
bence kötü adc karakterleri iyiwsreborn zoe nasıl?
mid lane karakteri önerebilir misin? 1v5 içinbence kötü adc karakterleri iyi
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-sampiyonlar-kapsamli-tierlist.255210/ bu konudan bilgi alabilirsinmid lane karakteri önerebilir misin? 1v5 için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?