Rehber WSReborn Detaylı Öğretici Adc Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selamlar
Evet arkadaşlar bugün sizlere hazırlamış olduğum yeni bir çalışmayla karşınızdayım.
Birçok yorumda konularda olsun dm'den yazan arkadaşlar olsun düşük eloda takılı kalıyor. Mh'de league of legends ile açılan konularda arkadaşlarda en çok gördüğüm şey lig atlamak.
Ve şu da var elbette hangi hero oynamalıyım en iyisi hangisi, hangisiyle lig atlanır tarzında.
Bu videoları güzel bir şekilde izleyip analiz ederseniz hem düşük ligden çıkacaksınız hem de oyun bilginizi geliştireceksiniz dostlar.
Elohell ve lig atlayamayan arkadaşlar için ilaç gibi bir konu.
Bende bu arkadaşlar için oturdum düşündüm neden kendim yüksek eloya çıkarken oynadığım çarları oynayıp videosunu çekmiyorum.
Hemen düşük ranklı bir çar buldum ve işe koyuldum.
Bu videolarda ki oynanışlar düşük elo oyuncuları ve o liglerden çıkamayan arkadaşlarımız içindir.
Arkadaşlar videoları tek başıma çektim duosuz bir şekilde ve tr de çektim düşük elodan çıkmak isteyen arkadaşlar ne gibi çileler sıkıntılar çekiyor bunları daha iyi anlayıp size anlatmak için tek başıma girdim rehber niteliğinde oynanışları ve her heroya özel videonun üstünde yazılı anlatımlı bir şekilde sizlere yardımının epey fazla olacağını düşünüyorum.
Maçlarıma gelen bir sürü troll vardı elbette ben bunların hiçbirine aldırış etmeden oyunumu oynadım sizlerinde bunlara dikkat ederek oynamanızı tavsiye ederim hiçbir şey yapamıyorsanız all mute yapıp düşük elodan çıkasıya kadar bu şekilde oynayabilirsiniz.
Dostlar bu videolarda tüm adc'ler yok bunu belirtmek istiyorum.
Kendim yüksek liglere kasarken ki oynadığım çarlar hem de scriptle muazzam çalışanları derleyip öğretici şekilde sizlere videosunu çektim.
Videolarda mikrofon yok neden yok çünkü mikrofonum bozuldu ve koyduğum karaktere özel videonun üstünde yazılı anlatım olacaktır.
Her videonun üstünde o karaktere özel çıkılacak build, rün, büyüleri ve nasıl oynanması gerektiğini birkaç ufak detayla söyleyeceğim.
Lütfen videoları izleyin videoları izlemezseniz hiçbir faydası olmayacak ve hiçbir şekilde verim alamayacaksınız.

Vayne

Vayne'yi solo'da çektim çünkü vayne botta eskisi gibi işlevi yok bu yüzden sizinde soloda oynamanız gerekli.

Karşımızda menzilsiz bir karakter var garen bu şampiyona karşı menzilimizi koruyarak hem farmımızı alacağız hem de karışıyı dürteceğiz.

Ve bir yandan da gözümüz mini map'te olacak unutmayın fırsat buldukça dürtmemiz lazım onun size yaklaşmasına asla izin vermeyin ve menzilinizi koruyun.

Mini map takibinin önemli olduğunu videoda çok iyi anlayacaksınız birkaç dakika izledikten sonra.

Dikkat edin garenden önce gidip 2 de 2 alıyorum düşmanlardan kaçıp üstün bir şekilde base atıyorum.

Birkaç yerde şımardığım için gereksiz hareketler yapıyorum bunlara takılmayın siz ben hakim olduğum için eğleniyorum siz bu tarz oynamayın her zaman doğru oynamaya çalışın arkadaşlar.

Garene yaklaşmadığım için bana da vuramıyor her seferinde takası kaybediyor ve koridoru dondurduğum için de bir şey yapamıyor.

Garen arkadaşımız haliyle sinirlenip lane swap istiyor viktordan ve lane değişimi sağlanıyor.

Şimdi menzilli bir karakter olduğu için karşımızda ona göre oynayacağız doğru zamanı beklememiz lazım.

Ben yine burada hata yapıyorum başka bir şeye kafam daldığı için farm kasıyorum sürekli ilk başlarda ve adamın ignite'ı tekrardan dönüyor ve beni rahatlıkla kesiyor.

Ama bundan sonra ben daha temkinli olduğum için onu kesiyorum.

Arkadaşlar karşınızda da bu şekilde sizden güçlü menzilli bir çar varsa ona göre farma yatın ve doğru anı yakaladıktan sonra girin ve killinizi alın.

Viktor bayağı zorluyor çünkü vayne gibi earlysi düşük çarları bu yüzden scale olasıya kadar dalmamanız lazım ya jungler'ınızın yardımıyla kesin ya da kesinlikle girişmeyin adama.

Kısacası dilencilik diyelim biz ona.

Şimdi çar ile alakalı anlatımım bitti bu mentaliteyi kavradığını şekilde oyunlarda rahatlıkla 1v9 atabilirsiniz.

Önde olduğunuz durumlarda karşı jungle'a girip oraları talan edin abi ne var ne yok alın ki karşı takımın hem ekonomisini düşürün hem de psikolojik olarak ben senin ormanını bile kafama göre alırım etkisi bırakın karşı takımda.

Vayne ile anlatacaklarım bu kadardı şimdi ise rün, büyüler ve itemler hakkında görsel bir şekilde koyacağım.

Rün Dizilimi
1675509669676.png

Çoğunlukla bu itemleri çıkıp 1v9 atabilirsiniz onun dışında karşı takımda çok suikastçi varsa ap yoksa o kadar aklın sonunu çıkartıp koruyucu melek alabilirsiniz onun dışında bu şekilde tüm çıkılacak itemler.

Alternatif Eşyalar
1675509711930.png

Alınacak Büyüler
1675509730884.png

Her zaman bu şekilde iş görür.

Yetenek Sırası
1675509770857.png

Her zaman w yeteneğini fullemekten kaçınmayın.

Oynanış Videosu

Tristana
Düşük eloda oynadığımız için her türlü şeye hazırlıklı olmalıyız o yüzden pek şaşırmadım bu maçta.
Tristana alıyorum ve yanıma lee sin kitliyor bunu da geçtim koridora bile gelmiyor 1v2 bırakıyor beni.
O kendi kafasına göre takılıyor map'te o yüzden sinir yapıp rage geçirip oyunu satmaya gerek yok sonuçta öğretici bir şey çekiyoruz.
Şimdi karşımızda mf ve senna var bu ikisine karşı savaşamam ve yapmam gereken en mantıklı şey farm alarak doğru anı bekleyerek dalmak olacak.
İkisi aynı koridordayken dalamam bunlara birisinin ya başka koridora gitmesi lazım ya da base atması lazım onun dışında farma yatmaya devam dilencilik mode on.
İlerleyen dakikalarda siz de takdir edersiniz ki bir hata yapıyor senna ve takım arkadaşını yalnız bırakıyor ben de bu hatadan yararlanıp direkt w ile rakibin üstüne atlayıp anlık hasarımı bırakıp kesiyorum mf'i.
O kadar güçlü olmadığım için ikisini de kesemem dediğim gibi senna'nın olduğu zaman dalmıyorum ve farma yatıyorum burada sakin kalıp oyuna odaklanmak çok önemli sabırlı bir şekilde oynarsanız oyununuzun çoğunlu win olacaktır.
Oyunun bazı yerlerinde hata yapıp ölüyorum buna çok takılmanıza gerek siz yapmayın yeter ben fazla abartıyorum bazen.
Tristana oynarken kulelere e atmak çok önemlidir ama ne zaman atacağınız daha çok önemli hocam şimdi videoda denk geleceksiniz hepsini izlerseniz hemen atmıyorum dikkat ederseniz e yi farmlar geldikten sonra karşının o zaman atıyorum ki hem hızlı dalgayı ittireyim hem de karşı adama hasar atayım bu önemliydi.
Tristana çok güçlü bir çar olduğu için itemleri kastıkça daha da güçleniyor videoda fark edersiniz ki doğru düzgün hiç tf lere gitmiyorum ne kadar kule varsa hepsini almak için uğraşıyorum kill alarak oyun bitmez unutmayın nexus'a vurup bitirdikten sonra oyun bitiyor bu yüzden boş boş tf lerde vakit kaybetmeyin.
Onun dışında zaten ekleyeceğim aman aman bir şey yok videoyu güzelce izlemelisiniz.

Rün Dizilimi
1675509861437.png

Alternatif olarak ise bu rünü girebilirsiniz.
1675509888500.png

Çıkılacak Eşyalar
1675509921255.png

Alternatif Eşyalar
1675509930567.png

Alınacak Büyüler
1675509940752.png

Çoğunlukla bitkinlik alabilirsiniz şifaya göre daha iyi olur. Arındırı ise karşıda çok fazla stun atan çarlar varsa alabilirsiniz.

Yetenek Sırası
1675510011887.png

Tristana ile iyi gidebilecek destek çarları
1675510072360.png

Oynanış Videosu

Twitch

Twitch inanılmaz bir karakter gerçekten o kadar lol oynadım çar hala beni şaşırtabiliyor.

Şimdi karşımızda çok agresif bir ikili var mf ve alistar bunlar mahveder twitch'i.

Benim yanımda da pek uyumlu olmasa da senna var.

Koridoru sakin ve güvenilir bölgede yani kendi kulemizin yakın olan yerde oynayıp farm dalgasını oralarda tutmam gerekiyor siz de genel de bu şekilde yapın zor eşleşmelerde.

Ama ben twitch oynarken delirdiğim için psikopat gibi koridoru sürekli ittirdiğim için adamlarda ister istemez korkuyor siz bana bakmayın ve benim gibi oynamayın sakınlıkla sonu hüsran olur lose alabilirsiniz.

Gelelim şimdi koridorda yapmamız gerekenlere arkadaşlar alistar çok fazla hard cc yani çok fazla stun atan bir çar olduğu için menzilimizi korumak zorundayız haliyle de sennayla baitlettirmemiz lazım alistarı.

Biz vayne gibi dash atacak çar olmadığımızdan ve alistarın w sunu vayne gibi e ile dodge'layamayacağımız için çok dikkatli oynamamız gerekiyor.

Twitch oynarken q yu nerede ve ne zaman basmanız gerek bunu oynaya oynaya öğrenirsiniz ben birkaç yerden bahsedeyim takım savaşına girmeden önce basmayın takım savaşı başlasın ve siz o zaman basıp arkadan dalın ulti ile ve tarayıp mahvedin karşı takımı diğer q ise base'den kendi kulenizin altına gelmeden hemen önce basarsanız rakipler dikkat etmeyecek ve kesebilecekseniz düşmanlarınızı.

Şimdi videodan bahsedeyim biraz sizlere sürekli adamlara dalacak gibi yapıp dalmıyorum ve q bastığım zaman sennayı baitlettiriyorum alistar w, q sunu attıktan sonra mf'e gireceğim çünkü.

Bu sayede de hem koridoru alacağız hem de biz kasacağız.

Dikkatli seyrederseniz hep alistar senna ile meşgulken mf'e dalıyorum bunun sebebi alistar direkt beni stun'a sokar ve mf'le ikisi beni çok rahat keserler.

Onun dışında kendi kulelerinin altında kaldıkları zaman hem xp kaybetsinler hem de gold alamasınlar diye yer yer zaman zaman son vuruş yapıyorum farmlara.

Dikkatli oynamazsanız twitch ile istediğiniz kadar kasılın her zaman tek yersiniz.

Ben birkaç yere bodozlama girdiğim ve hata yapmayı önemsemediğim için düşük liglerde siz de bana aldırıp sakınlıkla aynı hareketleri yapmayın dostlar.

Twitch'in görünmezliğini çok iyi kullanabilirsiniz videoda birçok örneği var bunun.

Takım savaşına girmeden pozisyonunuzu alarak doğru anı bekleyin ve herkes takım savaşına odaklansın kendinizi unutturun abi sanki siz yoksunuz o maçta tüm yeteneklerini harcadıktan sonra karşı takım özellikle karşı takımda sizi ekarte edecek ultilere sahip çarlar varsa sakınlıkla o ultileri kullanmadıkça karşısı siz de gaza gelip dalmayın evet anladık tf ye girmeden önce ki pozisyon olayını şimdi her şeylerini attı karşı takım sıra sizin sıranız hocam varınızı yoğunuzu atın ve artık çok kolay gelmeye başlayacak takım savaşları sizin için.

Evet arkadaşlar buraya kadar tüm anlattıklarımı anladınız varsayıyorum ve twitch için yanına alınacak sup, item sırası ve build vs. bunlara geçiyorum.

Rün Dizilimi
1675510250576.png

Çıkılacak Eşyalar
1675510262410.png

Karşıda fazla tank yoksa eğer dominik yerine tahsildar alabilirsiniz

Alternatif Eşyalar
1675510326458.png

Arkadaşlar bu ap itemler sup oynanırken çıkılacak olanlar o yüzden onlara fazla takmayın

Alınacak Büyüler
1675510375285.png

Eğer yanınızda lulu veya yuumi varsa hayalet tercih edebilirsiniz onun dışında stun varsa karşıda arındır diğer türlü hep bitkinlik.

Yetenek Sırası
1675510418297.png

Twitch ile iyi gidebilecek destek çarlar
1675510481460.png
1675510489646.png
1675510505668.png

Oynanış Videosu

Kalista

Şimdi sıra kalista'ya geldi. Kalista oynarken korkmanıza gerek yok çok güçlü olduğunuz için direkt üstünlük kurabilirsiniz.
Benim yanıma şansıma iyi oynayan destek oyuncusu geldi bu oyun.
Renata kalista ile olabilecek en baba ikililerdendir çok iyi oluyor bu ikili koridorda.
Karşımızda menzilsiz viego var buna karşı oynamak çok basittir farmlara last hit atıp xp ve gold kaybettirmektir.
Ama ben yerimde duramadığım için sürekli ittiriyorum koridoru bir şey yapamayacaklarını bildiğim için rahatım.
Ama bu rahatlık tabii ki fazla saldırdı bana oyunu ve bir tehlike olarak nunu çıkageldi ilk birkaç dakikadan sonralarda neyse ki sağ olsun renata hayatımı kurtardı.
Bu dikkatsizlikten dolayı kendime geldim ve oyuna fokuslandım.
Karşı takımın artık yapacak pek bir şeyi yoktu ben koridoru donduruyorum geri düşüyorlar level ve gollda ekonomileri çöp oluyordu her seferinde ve menzilsiz çar da bunlara bir etkendi elbette. Kuleleri alıp karşı ormana giriyorum ilerleyen yerlerde ki oyuncuları çökertmek için yapılan bir hamle mutlaka siz de yapın.
Kalista oynarken ultinizi son ana kadar bekletip doğru zamanda basarsanız çok iyi şeyler yapıp oyunun kaderini değiştirebilirsiniz.
Bunun örnekleri oyunda mevcut zaten onun dışında gayet kolay bi oyun oldu ve hızlıca kalista'nın gücünü kullanıp oyunu bitirdik.

Rün Dizilimi
1675510763145.png

Çıkılacak Eşyalar
1675510773114.png

Eğer karşıda ap az ve aklın sonuna gerek yoksa tanklara yönelik dominik alabilirsiniz.

Alternatif Eşyalar
1675510820413.png

Alınacak Büyüler
1675510833631.png

Şifaya hiç gerek yok bitkinlik alın her zaman karşıda eğer çok fazla stun atan var arındırı tercih edebilirsiniz.

Yetenek Sırası
1675510877830.png

Kalista ile iyi gidebilecek destek çarlar
1675510894153.png
1675510901732.png
1675510906159.png
1675510912287.png

Oynanış Videosu

Jinx

Arkadaşlar bu oyunu normalde koymayacaktım çok pingim olduğu için yenisini çekip koyayım dedim ama ne zorluklarla öğretici çektiğimi görmeniz açısından bilerek koydum.

Pingim çok olsa da düzgün bir şekilde oynarsanız çoğunlukla kazanacağınızı kanıtlamak açısından bu videoyu ekledim konumda.

Şimdi karşımızda lucian ve ap kasan bir twitch var benim yanımda ise leona var.

Leona ile jinx çok iyi ikili arkadaşlar bu arada bilmeyenler varsa bunu söyleyeyim ilk başta.

Çok fazla stun'ı olduğu için leona'nın kolaylıkla karşı rakipleri oyundan düşürüp etkisiz hale getirebiliyor.

Ben lucian eşleşmesinden pek korkmuyorum ama twitch beni ilk başlarda o kadar korkutuyor ki o yüzden çok safe oynuyorum eğer sizin karşınıza da böyle zorlu bir eşleşme gelirse twitch'e karşı çok safe oynayın.

İlk başlarda sadece farm almaya çalışıyorum ve oyunumu devam ettirmem lazım aşırı fazla ping çıkıyor bayağı sinirleniyorum bu arada burda çünkü çar bazen takılı kalıyor hareket etmiyor kite atacağında veya bir şey keserken.

Twitch'i görmediğimiz zaman hiçbir şekilde ileriye açılmıyoruz arkadaşlar çünkü yakaladı mı keser zaten ap w sü ile yük biriktirir her düz vuruşunda yük birikiyor e yi çektiği zaman tek atma durumları içten bile değil.

Pingten dolayı bazen oyundan düşmüş gibi gözükebilirim veya size saçma hareketler gibi gözükebilir durduğum yerler bu sizi yanıltmasın oyunda ki yaptığım şeyleri yaparsanız doğru bir şekilde oyunu kazanabilirsiniz.

Leona ile anlaşamıyoruz istediklerimi karşılayamıyor çünkü premade'im değil kendisi videoların hepsinde solo bir şekilde çektim.

Twitch desteği sayesinde benden öne geçen lucian oyunu alacağız düşüncesine kapılıp oyunu salıyor ve ben vazgeçmeden farmımı kasıyorum oyunumu sürdürüyorum.

Kastığım farmların meyvesini alıyorum ileriki dakikalarda fark edersiniz ki bu videoda da boş tf lere gitmiyorum ve kuleleri alıp oyunu bitirmem lazım çünkü.

Eğer videoyu sonuna kadar izleyen arkadaşlar olursa ki izlemeniz lazım zaten neyse oyunun sonlarına doğru mid'e pembe totem koyuyorum bunun sebebi twitch q bastığında onun görünmezliğini bozup onu görmek.

Ve işe de yarıyor zaten üstüme yaklaşıp ulti atıyor ve ben anında tereddüt etmeden sıçra atıyorum yoksa ölürüm r sini üstümde kullanıp bitirse e ile çekip tek atıcak ben bunu anladığım ve bildiğim için sıkıntı yok sizler de benim gibi yapıp bu şekilde dodge'layabilirsiniz ultisin ve zaten sonunda da üstüne gidip kesiyorum tutuştur atıyor üstüme garanti olsun diye arındır basarak kesiyorum.
En sonunda zaten takımım nash alıp oyunu bitiriyoruz.

Rün Dizilimi
1675511017154.png

Çıkılacak Eşyalar
1675511026259.png

sizin çok fazla menzilden vurmanıza gerek yoksa bombardıman yerine runaan alabilirsiniz

Alternatif Eşyalar
1675511044641.png

Alınacak Büyüler
1675511134531.png

Çoğunlukla bitkinlik alın karşıda eğer çok fazla stun atan var arındırı tercih edin.

Yetenek Sırası
1675511188805.png

Jinx ile iyi gidebilecek destek çarlar
1675511204440.png

Oynanış Videosu

Samira

Dostlar obs'in azizliğine uğradığım için o yüzden ilerleyen dakikalarda fark ediyorum Allah'tan ki başlatıyorum kaydı.

Bu çar tamamen elo kasmak için yapılmış adeta gerçekten çok fazla oyun bilginiz olmasına gerek yok.

Orta oyun bilgisiyle çarın hasarını ve nerede girip girmeyeceğinizi bilseniz yeterli.

Bu videoda hepsi yer alıyor zaten.

Yanımda destek olarak swain var ve samira ile swain gayet güzel bir ikili siz de deneyip oynayabilirsiniz rahatlıkla.

Eşleşmemizde ki karışımızda oynanan çarlar ise ezreal ve bard ikilisi.

Evet ben de farkındayım ki çok fazla dürten bir ikili bunlar.

Ve swainin e tutturmasını bekliyorum ki pasifimi kullanıp yükleri biriktirebileyim.

Siz siz olun samira oynarken birisi stun atmadıkça sakın girmeyin adamlara.

Samira'da itemlerle güçlenen bir çar olduğu için normalde de güçlü ama itemlerle daha ayrı bir seviyeye geliyor.

Bu yüzden sürekli dürtülmekten kaçınıp farm yapıyoruz ve güçleniyoruz yavaş yavaş.

Olabildiğince swain e lerini tutturduğunda dürtmeye çalışıyorum ve lane'i ittirip kulelerden plate almaya çalışıyorum siz üstünlük kurup bu şekilde oyun tarzı sergileyebilirsiniz.

Bu maçta swain çok kötü oynadığı için çok zor duruma sokuyor beni haliyle ben de istediğimi gibi oynayamıyorum.

Safe oynamak ile rage oynamak arasında kaldığım için duruma göre girip çıkıyorum.

Yeri geldiğinde samira'nın gücünü kullanıp takım savaşlarını taşıyabilirsiniz bu videoyu sonuna kadar izleyin ne demek istediğimi göreceksiniz.

Ezreal'ı bire birde normalde çok rahat alırım ama biliyor kaybedeceğini ve beni uzaktan menzilini kullanıp dürtmek istiyor biz de script olduğumuz için skillerini yemiyoruz haliyle.

O yüzden stun yemesi lazım ya da diğer türlü biz onu yakalayamayız e si var sıçrası var falan derken karşısı toplanır keser o yüzden bu şekilde tehlikeli hareketleri yapmıyoruz birkaç hata sonrası maçı verebiliriz.

Ne kadar maçı bizimkiler pozitif skorla önde götürseler de siz sağlam biz sağlam bir şekilde elimizden gelenin en iyisini sergiliyoruz maçta.

Maçın kaderini değiştiren hamleyi yapmama 6 dakika kaldı.

Maçın bitimine 6 dakika kala bizim ve karşı takımın ejder pitinde sırf bulut ejderi almak için birbirlerine giremeyişini görüyoruz.

Takımda kimse tf başlatmıyor bilmiyorlar çünkü ben de o sırada arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım görmüşsünüzdür zaten bota falan gitmeye çalışıyorum can çalmam var canımı yükseltmem lazım falan derken bi anda anı yakalayıp sıçra atıyorum ki ne sıçra ama direkt takım savaşını kazandırtıyorum takımıma.

Hepsi ölü olduğu için base atmıyorum çoğu kişi base atar burada gelip mid'den 2. tier kuleyi alıp reset alıyorum.

Yine karşı jungle'a girip ekonomilerini çöp ediyorum adamların ve yine bir ejder takım savaşındayız evet çalıda pusup doğru anı beklerken pozisyonuma dikkat ediyorum yoksa direkt ben girsem heyecan yapıp veya gaza gelip takım savaşını kaybederdik diye düşünüyorum.

Samira'nın gücüne inanıp girdiğimde ise beni şaşırtmıyor takım savaşını taşıyıp 3 te 3 alıp teslim ol veriyor karşı takım ve maç bitiyor

Rün Dizilimi
1675511459046.png

Çıkılacak Eşyalar
1675511469972.png

Karşıda çok fazla tank yokta ap varsa eğer ruh gömleği veya doğanın kudretini alabilirsiniz. Bot olarak karşıda çok fazla cc varsa büyü direnci botu alabilirsiniz.
Alternatif Eşyalar
1675511505610.png
1675511518242.png

Çıkılacak itemleri alsanız yeterli bu alternatiflerden sadece ölümün dansını alabilirsiniz seçenek olsun diye koydum.
Alınacak Büyüler
1675511546668.png

Şifayı yine üstüne bastıra bastıra söylüyorum gerek yok bitkinlik tercih edin stun yoksa ağırlıklı arındıra da gerek yok onun dışında arındır alın.
Yetenek Sırası
1675511636723.png

Samira ile iyi gidebilecek destek çarlar
1675511650911.png

Oynanış Videosu

Ekli dosyalar

• 1675510050124.png
    1675510050124.png
    18.8 KB · Görüntüleme: 236
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
teşekkür ederim dünden beri falan bayağıdır uğraşıyorum mh de ki birçok kişiye yararı olacaktır eminim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Emek kokmuş yine eline sağlık gardaşım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eline sağlık kardeşim güzel paylaşım olmuş çoğu kişiye yardım edceketir

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hocam ultra aşırı detaylı bir rehber olmuş ben beğendim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
emeğiniz için teşekkürler hocam izleyecegim hepsini, mid herolardan da böyle örnekler olsa keşke.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
wsreborn için açılmış en yararlı konu olabilir teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
reis gerçekten yaptığın işin hakkını veriyorsun eline emeğine sağlık adamsın

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
10 numara rehber ben senin kadar iyi sc ile oynamasamda zeriyle kasıyorum ve gayet iyi oluyor cogunlukla jung veya sup pre bulamıyorum ben şahsen. Gayet iyi anlatmışssın isminin hakkını vermişsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ellerine, emeğine, koluna, herşeyine sağlık hocam. Bundan daha detaylı bir script adc rehberi gelemez diye düşünüyorum. Çok uğraşmışsın gerçekten. İnanıyorum ki çok fazla kişinin işine yarayacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık gerçekten detaylı bi rehber olmuş teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...