Hocam bunu soruyorsunuz sanırım range buradan kapatılıp açılabilir:Selam arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. WSRebornda adama olan mesafemizi (distanceyi) nasıl açıyoruz veya varmı bir bilgisi olan var mı ?
knk adam skill atıyor ya skil attığı gözüküyor o bende kapalı hangisi acaba biliyormusunuzHocam bunu soruyorsunuz sanırım range buradan kapatılıp açılabilir:
Ekli dosyayı görüntüle 86625
Hocam anlayamadım tam olarak can barının altında skillshot bekleme sürelerini gösteriyordu ondan mı bahsediyorsunuzknk adam skill atıyor ya skil attığı gözüküyor o bende kapalı hangisi acaba biliyormusunuz
Yok mesela rakip ezreal q atiyor ya turuncu bisey cikiyor videodaHocam anlayamadım tam olarak can barının altında skillshot bekleme sürelerini gösteriyordu ondan mı bahsediyorsunuz
Videoyu atar mısınız hocam daha iyi yardımcı olayım size veya o bahsettiğiniz kısımın ss'ini de atabilirsinizYok mesela rakip ezreal q atiyor ya turuncu bisey cikiyor videoda
şeyden bahsetiyor örneğin ezrealın q atığında nereye geliyorHocam anlayamadım tam olarak can barının altında skillshot bekleme sürelerini gösteriyordu ondan mı bahsediyorsunuz
Videoyu atar mısınız hocam daha iyi yardımcı olayım size veya o bahsettiğiniz kısımın ss'ini de atabilirsiniz
Videoyu atar mısınız hocam daha iyi yardımcı olayım size veya o bahsettiğiniz kısımın ss'ini de atabilirsiniz
Cok tsk ederim sizi de yorduk kbakmayin yaHocam bunu evade kısmından o şampiyonun hangi skillshot'unu kapatmak istiyorsanız draw tarzında bir şey yazar eğer onu açarsan gözükür
Estağfurullah hocam ne demek başka bir probleminiz varsa eğer sorabilirsiniz çekinmeden cevaplarımCok tsk ederim sizi de yorduk kbakmayin ya
Saolun eksik olmayinEstağfurullah hocam ne demek başka bir probleminiz varsa eğer sorabilirsiniz çekinmeden cevaplarım