Onaylı Üye
kanka dc varsa dcden egle beni ordan cozelim THE Garavulli 6166Tek tek gidelim ilk öncelikle lux'ın sorunu e atmaması değil mi lux'ın ayarlarını bi atar mısın rica etsem
hangi configi indirdin dostumkanka hersey acik hicbiseye dokunmadim ben hatta bugun wsreborn kismindan config endirdim ordaki config ayarlari ile
ama bunu endirmeden de ayniydi kankahangi configi indirdin dostum
bu attığın resim config yeri değil dostum burası scriptin konusuama bunu endirmeden de ayniydi kanka
kral zaten tikli tüm yerler arkadaş resimlerini atmış görmedin miE config yazan yerdeki tikleri tikle enable yap hocam iyi kontrol et orayı
kanka ordaki config linkine tikladim, winrar dosyasi endi sora onu cikarttim c dosyasinabu attığın resim config yeri değil dostum burası scriptin konusu
configi silip default ayarlarla dener misin veya benim configimlekanka ordaki config linkine tikladim, winrar dosyasi endi sora onu cikarttim c dosyasina
tmm siliyorum herseyi tekrardan memory ui endirecem herseyi sifirdan yapiorumconfigi silip default ayarlarla dener misin veya benim configimle
sildim C dosyasindan sifirdan endirdim herseyi olmadiConfig yenile sıfır sıkıntı kökten çözüm
olmadi denedim. o begleme sureleri sekmesini nasil actin?Dostum videoda ki ayarları deneyip yapar mısın kendi configimde bir problem yok antrenman modunda kuklaya atmıyor comboyu ama heroya atıyor her şeyi problem yok denedim kendim az önce aynısını sorun yaşadığın herolarda da yap sorunun çözülecektir r yi kapattım manuel olarak atarsın t ye basınca atıyor zaten kendisi manuel şekilde
dostum bekleme süresi derken sorunun cevabı bu yani başka bir problem yokolmadi denedim. o begleme sureleri sekmesini nasil actin?
kanka sorun neydi bilin? kisayol tuslarindan hepsini otomatik olarak kullan da E kalkmis o yuzdenmisdostum bekleme süresi derken sorunun cevabı bu yani başka bir problem yok
çözülmesine sevindim dostum iyi oyunlarkanka sorun neydi bilin? kisayol tuslarindan hepsini otomatik olarak kullan da E kalkmis o yuzdenmisonu bastan secince simdi atior offfffffff salaklik resmen. ilgin ve alakan icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?