Seçkin Üye
bence WSReborn Eklenecek Herolar Fizz,Malphite,sejuani,gnar,galio,teemo,gragas,singed,tahm kench,rumble.rakan,poppy vb bunlar gibi herolar eklensin
Bencede tahm mainim çok iyi olurbence WSReborn Eklenecek Herolar Fizz,Malphite,sejuani,gnar,galio,teemo,gragas,singed,tahm kench,rumble.rakan,poppy vb bunlar gibi herolar eklensin
Teemo ve malp ile oynadım tek sıkıntı malp da r yi ben atıyorumbence WSReborn Eklenecek Herolar Fizz,Malphite,sejuani,gnar,galio,teemo,gragas,singed,tahm kench,rumble.rakan,poppy vb bunlar gibi herolar eklensin
özellikle tryndamareyi bekliyorum manyak guclu oluyorEvet, sniper yazan çok hero var. Güncellense efsane olur. Cho, Tahm Kench, Tryndamere'de yok.
saydığın heroların hiçbiri scriptlik hero gnar dışında değil zaten çok gereksiz olur gelmesi zaten önemli olan bütün heroları destekliyor script sadece geliştirilme yapılabilir.bence WSReborn Eklenecek Herolar Fizz,Malphite,sejuani,gnar,galio,teemo,gragas,singed,tahm kench,rumble.rakan,poppy vb bunlar gibi herolar eklensin
try nasıl bir sc bekliyorsun bi anlatsana beynim error verdi.özellikle tryndamareyi bekliyorum manyak guclu oluyor
top lanede mid lane de çok seri oynatıyor kankam sctry nasıl bir sc bekliyorsun bi anlatsana beynim error verdi.