- Yasaklandı
-
Hiç denemedim ama Gragas da çok iyi olabilir aslında scriptle.saydığın heroların hiçbiri scriptlik hero gnar dışında değil zaten çok gereksiz olur gelmesi zaten önemli olan bütün heroları destekliyor script sadece geliştirilme yapılabilir.
sniper bile bozuk o bile çalışmıyor sen neyin kafasını yaşıyonhocam comboları kapatın sniper bölümünü es geçin evade ile kendiniz oynamaya çalışın yada biraz kurcalayıp sniper bölümünü anlamaya çalışın cho için ben yapmıştım q sunu circle işaretliyince tuturma ornaı artıyor bunun gibi bi çok yeteneğe istediğiniz atamayı deneyin
tabi efendimbence WSReborn Eklenecek Herolar Fizz,Malphite,sejuani,gnar,galio,teemo,gragas,singed,tahm kench,rumble.rakan,poppy vb bunlar gibi herolar eklensin
bencede iyi fikirbence WSReborn Eklenecek Herolar Fizz,Malphite,sejuani,gnar,galio,teemo,gragas,singed,tahm kench,rumble.rakan,poppy vb bunlar gibi herolar eklensin
hocam bu sniper dedikleri olay ne ?oynayan arkadaşlar için iyi olur birkaçı var diye biliyorum sanki o kadar fazla şampiyon denedim ki hangisinin plugini var yok hangisi sniper pluginli unutuyor insan
az önce fiddle oynadım aramda sniper diye bi ayar vardı w yu bas çek yapıyo e skilini ayarladım o kadar yine de atmıyo kendim de atamıyorum stabil çalışmıyo galibaoynayan arkadaşlar için iyi olur birkaçı var diye biliyorum sanki o kadar fazla şampiyon denedim ki hangisinin plugini var yok hangisi sniper pluginli unutuyor insan
sniper dediği destekliyor gibi gözüküyor ama saçma abuk subuk bir şey heroda doğru düzgün kombo bile atmaz sana da skill attırmaz kanser eder böyle bir şey sniper pluginihocam bu sniper dedikleri olay ne ?
oto ulti yapsa iyi olur aslında hocam canın %5'in altına düşünce otomatik açar falan .try nasıl bir sc bekliyorsun bi anlatsana beynim error verdi.
evet fark ettim ekko oynuyordum kendimde atamıyorumsniper dediği destekliyor gibi gözüküyor ama saçma abuk subuk bir şey heroda doğru düzgün kombo bile atmaz sana da skill attırmaz kanser eder böyle bir şey sniper plugini
evet o yüzden sniper plugini olan çarları oynamamanı tavsiye ederimevet fark ettim ekko oynuyordum kendimde atamıyorum
senin tier liste bakıyorum genelde,tier listi güncelleyecek misin ?evet o yüzden sniper plugini olan çarları oynamamanı tavsiye ederim
hayır zaten uğraşıp yaptım o kadar gerek duymuyorum şimdilik konuda ki resimlerin bitiminde bir not var oraya bakıp kendine göre de ayarlayabilirsin şampiyonların tierinisenin tier liste bakıyorum genelde,tier listi güncelleyecek misin ?
%5 e değilde %30'da tek tek yesen ne olacak ?oto ulti yapsa iyi olur aslında hocam canın %5'in altına düşünce otomatik açar falan .
bu adamın yorumları efsane ya koparıyo beni%5 e değilde %30'da tek tek yesen ne olacak ?
onu kendin ayarlayacaksın dostum zaten ben orda öylesine yazdım ne olacağını tartışmıyoruz sonuçta ne için geleceğini sormuşsun bende yanıt verdim .%5 e değilde %30'da tek tek yesen ne olacak ?
lpreborndan daha fazla champ var diye biliyorum en azından evade adınahero eksikliği fazla o yüzden lpreborn kullanıyorum
yanlışın var wsreborn da tüm hepsi var kankamlpreborndan daha fazla champ var diye biliyorum en azından evade adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?