Bende yakin zamanda indireceğim umarım kolaylık sağlar eline sağlıkConfig sahibi @LeftSpace (KENDİM EDİTLEYİP SİZLERE SUNUYORUM (14.01.2023)
Eski configi silip yenisini yükleyiniz. Güncellenmiştir, Dodge problemi olacağını sanmıyorum. Dodge tuşunu ezevade kısmından istediğiniz tuş yapabilirsiniz aç kapa tuşunu.
Nasıl Kurulur ?
C:\wsreborn\config
içindekileri silip rarın içindekileri atın.
(DODGE ATMIYORSA OKU)
1- YÖNTEM: Evade 2.0 I seçtikten sonra dodge atmıyor ise Evade 2.0 Kısmından Spell usage kısmının olduğundan emin olun. eğer ki yoksa evade 2.0 seçili bir şekilde oyundan çık gir yapın gelecektir.
2- YÖNTEM: Yuvarlak içine aldığım keybindleri rastgele tuşa atayın asla açık olmasın bütün skillere dodge atmasını istiyorsanız.
Gene atmıyor ise skillshots kısmından dodgelamadığı skilli bulup enable tikli değilse tikleyin tikliyse dangerous u tikleyin ve medium sa mesela high yapın extreme çekmenizi önermem flash falan atabiliyor genelde extreme skiller malp r amumu r gibi ultiler.
Ekli dosyayı görüntüle 83498
---------------------------------------
HOW TO INSTALL?
delete the files in it and discard the files in the zip
YENI CFG 14.01.2023Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vt:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
some vid with this cfg:
Gayet Güzel Config Denedim Varus Güzel ÇalışıyorConfig sahibi @LeftSpace (KENDİM EDİTLEYİP SİZLERE SUNUYORUM (14.01.2023)
Eski configi silip yenisini yükleyiniz. Güncellenmiştir, Dodge problemi olacağını sanmıyorum. Dodge tuşunu ezevade kısmından istediğiniz tuş yapabilirsiniz aç kapa tuşunu.
Nasıl Kurulur ?
içindekileri silip rarın içindekileri atın.
(DODGE ATMIYORSA OKU)
1- YÖNTEM: Evade 2.0 I seçtikten sonra dodge atmıyor ise Evade 2.0 Kısmından Spell usage kısmının olduğundan emin olun. eğer ki yoksa evade 2.0 seçili bir şekilde oyundan çık gir yapın gelecektir.
2- YÖNTEM: Yuvarlak içine aldığım keybindleri rastgele tuşa atayın asla açık olmasın bütün skillere dodge atmasını istiyorsanız.
Gene atmıyor ise skillshots kısmından dodgelamadığı skilli bulup enable tikli değilse tikleyin tikliyse dangerous u tikleyin ve medium sa mesela high yapın extreme çekmenizi önermem flash falan atabiliyor genelde extreme skiller malp r amumu r gibi ultiler.
Ekli dosyayı görüntüle 83498
---------------------------------------
HOW TO INSTALL?
delete the files in it and discard the files in the zip
YENI CFG 14.01.2023Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vt:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
some vid with this cfg:
you need press space after ultThis config works perfectly, but sometimes Xerath's R doesn't perform as smoothly as the default config
teşekkür ederimBende yakin zamanda indireceğim umarım kolaylık sağlar eline sağlık
teşekkür ederim iyi oyunlarGayet Güzel Config Denedim Varus Güzel Çalışıyor
w10 da çalışıyor diye biliyorumWindows 7'de çalışıyor mu? yoksa sadece 10 mu
yakında yaparım bro tierlisttierlist var mı hangi karakterleri önerirsin en iyi
tx
sağol kralEyvallah çok teşekkürlerrr efsane config![]()
![]()
![]()
rica ederimTamam teşekkür ederim bilgilendirdign için reis
nasıl bir sıkıntı düzelteleyimDostum senin configle oynuyorum da her skilli dodgelemesi çoğu zaman sıkıntı yaratıyor
thanksthank you i will try this
eywgüzel hile
Ahhhhhh! its working for me i think for all D
seems to be a great configuration will test
thanks!her samira oynadığımda taşıyorum ve sizinde oynamanızı şiddetle öneriyorum.
öyle bir şey yok kanka yavaş kite atması gibi bir durum olması imkansız saldırı hızın ne kadarsa atılabilcek en hızlı kite ı atarReis eline sağlık güzel olmuş da
Çok yavaş kite atıyor full item olsa bile onun ayarını nasıl yaparız yardımcı olur musun
reis bende denedim urf varus 10 attack speed oldum yavaş atıyo gibiydi 2.5 speedlede jg keserkende yavaş gibiöyle bir şey yok kanka yavaş kite atması gibi bir durum olması imkansız saldırı hızın ne kadarsa atılabilcek en hızlı kite ı atar
sağol kralkral denedim çok iyiymiş bu saolasın shamanıda denemiştim onu hiç beğenemedim bu ilaç gibi geldi .
birazdan lole girip zeriye bakarım hocamzeri duz vuruş yapmiyor minyonlara vurmuyor bazen nasil cozeriz
thanks mangood config.good settings. tnx man apreciate
teşekkürlergerçekten iyi configlerden biri ve detaylı öğreticiyi yazınızı video ile desteklediğiniz için teşekkür ederim emeğinize sağlık
video atabilir misin nasıl yavaş atıyor bi göreyim yardımcı olurumreis bende denedim urf varus 10 attack speed oldum yavaş atıyo gibiydi 2.5 speedlede jg keserkende yavaş gibi
sağolEline emeğine sağlık kral