Çözüldü WSReborn Ezreal ve Twitch yetenek kullanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhaba, her karakterde güzelce çalışıyor config. Birçok kişinin configini denedim, kendim de ayarladım fakat ADC'lerde Ezreal ikinci yetenek, Twitch ikinci yetenek şeklinde böyle yuvarlak gelip gidiyor. Yeteneği atmıyor, çözümü nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kendime ait kullandığım cfg yi paylaştım konusunu da açtım dilersen bir de ona bak yine çözülmezse sıkıntı beraber çözelim kankam

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kendime ait kullandığım cfg yi paylaştım konusunu da açtım dilersen bir de ona bak yine çözülmezse sıkıntı beraber çözelim kankam
deniyeyim kanka fakat cfg'den değil diye düşünüyorum skil sürekli git gel yapıyo atmıyo yani tuşa sürekli bas bırak yaparsın ya hani

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
deniyeyim kanka fakat cfg'den değil diye düşünüyorum skil sürekli git gel yapıyo atmıyo yani tuşa sürekli bas bırak yaparsın ya hani
ben w o tarz skilleri kendim atmak içinm manuel olsun diye kapatmıştım kullanırken bi bakta w açık mı kapalı mı diye ona göre test et kankam

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba, her karakterde güzelce çalışıyor config. Birçok kişinin configini denedim, kendim de ayarladım fakat ADC'lerde Ezreal ikinci yetenek, Twitch ikinci yetenek şeklinde böyle yuvarlak gelip gidiyor. Yeteneği atmıyor, çözümü nedir?
karakterlere özel configlerde var onlarıda dene broo

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
configle alakalı oldugunu düşünmüyorum config de kullandın default da kullandım ezreal i oyle bi sorun yaşamadım :C den wsreborn u silip tekrar inject et sorun düzelir umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...