Süper Üye
Normal oynuyorum hiçbir şey yoken donuyor ve hemen oyunda ne yaptıysam onu gösteriyor anlatamadım bu kısmı sonra donuyor durduk yere
Bir video eşliğinde gösterebilir misin detaylıcaOyun icindeki şeyleri gösteriyor geri sariyor donuyor kanka onceki oyun derken
alt tab atıyor ve en son alt tab attığı zamanı gösteriyor demek istedi sanırım anladığım kadarıyla + olarak senin problemine gelirsek kanka onun bir çözümü yok sanırım her şeyi denedim ben de 5 10 oyunda 1 oluyor hemen kapatıp aç düzeliyor dostum eüer çok sık oluyorsa DX9 modunu aç ve çerçevesiz tam ekran modunda deneHemen önceki oyunda ne yaptıysan onu gösteriyor derken daha iyi bir cümle kurabilir hiçbir şey anlamadım
Oyun icindeki şeyleri gösteriyor geri sariyor donuyor kanka onceki oyun derkenHemen önceki oyunda ne yaptıysan onu gösteriyor derken daha iyi bir cümle kurabilir hiçbir şey anlamadım
Bir video eşliğinde gösterebilir misin detaylıcaOyun icindeki şeyleri gösteriyor geri sariyor donuyor kanka onceki oyun derken
dx9 ayarını açık tutNormal oynuyorum hiçbir şey yoken donuyor ve hemen oyunda ne yaptıysam onu gösteriyor anlatamadım bu kısmı sonra donuyor durduk yere