Seçkin Üye
WSRebornda Evade kısmında çalılardan veya görünmeyen bölgelerden gelen skilleri dodgelamama ayarı olduğunu biliyorum fakat nerde ve adı ne bulamadım detaylı şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Hayır, o dairesel skillere dodge atmanı sağlıyorHocam evade de circular skillshot diye bir şey var o olması lazım dediğin yer
Evet şimdi fark ettim zaten büyük ihtimalle yok diye düzenledim yorumu günde birden fazla insan yazınca kafa karışıyorKanka ben baktımda sanırım o ayar yok. Gözümden kaçtığınıda düşünmüyorum.
Post automatically merged:
Hayır, o dairesel skillere dodge atmanı sağlıyor
sağ üstten ping ve fps göstergelerini açarsan problemin çözülürWs born yürümüyor comboda ve v de minyon kesemiyor ya
Orb walkdada yürümüyor
Bende açılmıyor onlarsağ üstten ping ve fps göstergelerini açarsan problemin çözülür
Hesabın ayarlarını defaulta getirin öyle açın hocam o zaman ne diyeyimBende açılmıyor onlar
Hesap bozuk
Olmuyor llpreborn kaynak dosyaları atılırmı kendim baştan yapıcağım wsrebor çalışmıyor 3 pc dedeHesabın ayarlarını defaulta getirin hocam o zaman ne diyeyim
Hocam ne alakası var lpreborn ile wsreborn'un c diskinde olur wsreborn maça girin lolde esc ye basın varsayılan ayarlara dön diyin sağ taraftan sonra açın ping ve fps'iOlmuyor llpreborn kaynak dosyaları atılırmı kendim baştan yapıcağım wsrebor çalışmıyor 3 pc dede
Kaynak kodları ile baştan nasıl yapacaksın çok merak ettim hocam. Ayrıca Wsreborn sorunsuz şekilde çalışıyor, hesabınızın ayarlarını defaulta getirirseniz düzelecektir.Olmuyor llpreborn kaynak dosyaları atılırmı kendim baştan yapıcağım wsrebor çalışmıyor 3 pc dede
knk o diana q su gibi yuvarlak ve dairesel skiller için oHocam evade de circular skillshot diye bir şey var o olması lazım dediğin yer bilmiyorum olmayadabilir tam emin değilim ayarlar olmayabiliyor bazen
Kanka kusura bakma da ne anlatıyorsun sen. WSReborn çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Kullanamıyorsan bu senden kaynaklı bir durum.Olmuyor llpreborn kaynak dosyaları atılırmı kendim baştan yapıcağım wsrebor çalışmıyor 3 pc dede
Çalışmıyor kardeşim çizgiler bile doğru yerde değilKanka kusura bakma da ne anlatıyorsun sen. WSReborn çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Kullanamıyorsan bu senden kaynaklı bir durum.