Ben bu 2 hafta içerisinde 2 hesap banlattım 2side bot hesap değildi. Ben memoryui indirdiğim zip dosyasının içindeki dosyayı masaüstüne atarak açıyorum herseferinde. Acaba bu yüzden mi ban yiyorum? Nerede yanlış yapıyorum? Söyleyebilir misiniz?
knk cidden ilginçmiş ya ben 2 haftadır aynı hesapta oynuyorum ve ban yemedim hiç hergün 5-6 maç atarım en az sc ile bide yani bottedda değil senin hesaplar
Herkes belli etme demiş, bence onla alakası yok ben her maç 20-30 kill alarak oynuyorum sadece banwavede ban yiyorum, flag yemiş olabilirsin forumda lol bypass diye aratıp çıkan konudaki log cleanerı indir logları temizlesin işine yarayacağını düşünüyorum.
Herkes belli etme demiş, bence onla alakası yok ben her maç 20-30 kill alarak oynuyorum sadece banwavede ban yiyorum, flag yemiş olabilirsin forumda lol bypass diye aratıp çıkan konudaki log cleanerı indir logları temizlesin işine yarayacağını düşünüyorum.
tam olarak 99 maç attım netten aldığım hesaptan fakat daha ban yemedim 1 aydır aynı hesapla devam ediyorum daha çok evadeyi vs çarın titremesini önlemekle düzgün kullanmakla alakalı ban yiyip yememek
ben bot hesap aldım 30 tl ye xbox u bağladım hesaba yaklaşık 7 8 ay oluyor hiç ban yemedim
yeni gelen ban wawe de de ban yemedim garip acaba xbox üyeliğim var diyemi öyle oldu
bi dene istersende