Machine For a Reason
Seçkin Üye
Merhabalar wsreborn içerisinde de lpdeki gibi *Dont attack invulnurable target gibi bir ayar var mı? orbwalker içerisinde göremedim
evet atmıyor ama ben vurmasını istiyorum o yüzden sordum :dSanırsam ayarlarda yok ama kendinden vurmaması gerekiyor. Mesela taric R'sinin kalkanını alan rakiplere oto atmıyor diye biliyorum.
bu özellik targetselector içine özel olarak ekli açma kapama ayarı yok.evet atmıyor ama ben vurmasını istiyorum o yüzden sordum :d
hocam WSrebon ne zaman güncellenirbu özellik targetselector içine özel olarak ekli açma kapama ayarı yok.
WSReborn güncellendi fakat LPReborn güncellenmedi.hocam WSrebon ne zaman güncellenir
Herhangi bir ban sözkonusu olur muWSReborn güncellendi fakat LPReborn güncellenmedi.
Üzücü oldu biraz eski sc unutuldu galiba.
bence bu hoş bi özellik gereksiz atak çıkartıp 1 oto atak ile ölecek adamı o atağı daha önceden çıkarttığın için öldürememek de varcidden ona igtiyac var teemo kör edince char yanında duruyor mesela attack yapmıyor yapmasının anlamı yok ama bi şüphe belirtisi sanırım sende bundan bahsetmek istedin
ben bakındım fakat bulamadımMerhabalar wsreborn içerisinde de lpdeki gibi *Dont attack invulnurable target gibi bir ayar var mı? orbwalker içerisinde göremedim
evet kesinliklecidden ona igtiyac var teemo kör edince char yanında duruyor mesela attack yapmıyor yapmasının anlamı yok ama bi şüphe belirtisi sanırım sende bundan bahsetmek istedin