WSReborn için fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
abi elim yatkın ve sürekli yaptığım bir şey fakat yine de tamamen üşengeçlikten soruyorum bu scriptte atılan totemleri otomatik pinglemek için bir ayar var mı ve yoksa yapılabilir mi?
bence çok önemli ve kesinlikle yapılabilir
5 gold 5 golddur XD
edit: ama bu sadece gold ile alakalı değil sonuçta atıldığı gibi pinglersen üzerinde orada görüş olduğuna dair bir ibare çıkıyor
yani her türlü çok işlevli bir özellik olmaz mıydı?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sanırsam yoktu bi tekrar bakmam lazım

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
sende bulmussun kılsızını arar misali reis :D
ama bu sadece gold ile alakalı değil sonuçta atıldığı gibi pinglersen üzerinde orada görüş olduğuna dair bir ibare çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5 golddan 10 totem pinglesen 50 gold pot parası çıkıyo mis

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence çok da gereken bir şey değil.

𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
gereksiz sadece sisteminizi yorucaktır yani başka açıklaması da yok D:

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
ama bu sadece gold ile alakalı değil sonuçta atıldığı gibi pinglersen üzerinde orada görüş olduğuna dair bir ibare çıkıyor
işlevsel olmazdı nedeni ne diye sorarsan da örneğin adc oynuyorsun toplaneye ward atıldı ve sen botta trade halindesin tak diye toptaki wardı pingledi otomatik ben sc yim diye bağırırsın o zaman o hareketle biraz at gözlüğünü çıkarıp düşünmek lazım böyle şeyleri

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
işlevsel olmazdı nedeni ne diye sorarsan da örneğin adc oynuyorsun toplaneye ward atıldı ve sen botta trade halindesin tak diye toptaki wardı pingledi otomatik ben sc yim diye bağırırsın o zaman o hareketle biraz at gözlüğünü çıkarıp düşünmek lazım böyle şeyleri
birader çok emin konuşuyorsun da alt + sol tık/g + sol tık atınca sol altta kimin pinglediği görünmüyor bence yorumda bulunmadan önce de iyice bir düşünmek lazım ben bu oyunu biliyor muyum diye. öyle bir durumda herhangi bir anda kim ping atarsa atsın herkes takımdan herhangi biri atmıştır der geçer kimse umursamaz yüksek eloda hiç bir ward kaçmıyor zaten bi siz biliyorsunuz oyunu

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
birader çok emin konuşuyorsun da alt + sol tık/g + sol tık atınca sol altta kimin pinglediği görünmüyor bence yorumda bulunmadan önce de iyice bir düşünmek lazım ben bu oyunu biliyor muyum diye. öyle bir durumda herhangi bir anda kim ping atarsa atsın herkes takımdan herhangi biri atmıştır der geçer kimse umursamaz yüksek eloda hiç bir ward kaçmıyor zaten bi siz biliyorsunuz oyunu
Oyunu biz biliyoruz diye bişey yok sen hiçbir şey bilmiyorsun ve söylediğin şey de bgx de var zaten kimse de kullanmıyor. Konu açmadan önce araştırma yapmanı öneririm ama sen en iyisini biliyosundur zaten iyi forumlar .

Üye
2 HİZMET YILI
Aşuru suspect olmaz mı ama topta atılan totemi falan pinglemek

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum baya güldüm kusura bakma bi zahmet o da olmasın bence :D

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Böyle bir ayar yok ve gelmeyecek bildiğim kadarıyla. Daha önceden öneri olarak konusu açılmıştı ve böyle yanıt verilmişti yanlış hatırlamıyor isem. Aynı zamanda ban riskini çok arttırıyor bu, script olduğunu fazla belli ediyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum bildiğim kadarıyla yok sadece atılan totemleri gösteren yer var sen kendin ping atmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...