ama bu sadece gold ile alakalı değil sonuçta atıldığı gibi pinglersen üzerinde orada görüş olduğuna dair bir ibare çıkıyorsende bulmussun kılsızını arar misali reis
haritada nerede görüş olduğunu bilmek gereksiz demek senin içingereksiz sadece sisteminizi yorucaktır yani başka açıklaması da yok D:
işlevsel olmazdı nedeni ne diye sorarsan da örneğin adc oynuyorsun toplaneye ward atıldı ve sen botta trade halindesin tak diye toptaki wardı pingledi otomatik ben sc yim diye bağırırsın o zaman o hareketle biraz at gözlüğünü çıkarıp düşünmek lazım böyle şeyleriama bu sadece gold ile alakalı değil sonuçta atıldığı gibi pinglersen üzerinde orada görüş olduğuna dair bir ibare çıkıyor
yani her türlü çok işlevli bir özellik olmaz mıydı?
birader çok emin konuşuyorsun da alt + sol tık/g + sol tık atınca sol altta kimin pinglediği görünmüyor bence yorumda bulunmadan önce de iyice bir düşünmek lazım ben bu oyunu biliyor muyum diye. öyle bir durumda herhangi bir anda kim ping atarsa atsın herkes takımdan herhangi biri atmıştır der geçer kimse umursamaz yüksek eloda hiç bir ward kaçmıyor zaten bi siz biliyorsunuz oyunuişlevsel olmazdı nedeni ne diye sorarsan da örneğin adc oynuyorsun toplaneye ward atıldı ve sen botta trade halindesin tak diye toptaki wardı pingledi otomatik ben sc yim diye bağırırsın o zaman o hareketle biraz at gözlüğünü çıkarıp düşünmek lazım böyle şeyleri
Oyunu biz biliyoruz diye bişey yok sen hiçbir şey bilmiyorsun ve söylediğin şey de bgx de var zaten kimse de kullanmıyor. Konu açmadan önce araştırma yapmanı öneririm ama sen en iyisini biliyosundur zaten iyi forumlar .birader çok emin konuşuyorsun da alt + sol tık/g + sol tık atınca sol altta kimin pinglediği görünmüyor bence yorumda bulunmadan önce de iyice bir düşünmek lazım ben bu oyunu biliyor muyum diye. öyle bir durumda herhangi bir anda kim ping atarsa atsın herkes takımdan herhangi biri atmıştır der geçer kimse umursamaz yüksek eloda hiç bir ward kaçmıyor zaten bi siz biliyorsunuz oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?