Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belli etmediğin sürece yemezsin ben evade kapalı oynuyorum kimsede hilesin demedi ama şuan hile fixlendi sanırım yeni açmış olduğum lol hesabi 1 maç sonrası banlandı
buradan bi config yüklüyorsun c wsreborn kısmına sonra ayarlardan istediğin tuşa seçebilirsin sonrasında tamamiyle senin fetişine kalmış ister rage ister legit.
Evade tuşunu k den CAPS tuşuna alıp canı az rakiplerin ustune kosarken dodge atmasını önleye bilirsin cünkü bazen auto attack rangesinde ki rakibe birtane vursan ölücek ama dodgelıyor ve cok sacma bir görüntü cıkıyor ortaya tavsiye ederim yani ben böyle kullanıyorum bayada işime yarıyor
Yorum atanların çoğu scripte erişimi olmayan insanlar bak sen şu işe, en basit tüyo evadeyi ıvırı zıvırı fulle oyna zaten ban yiyeceğin zaman her türlü yiyeceksin oyuna birşey injectliyorsun sonuçta configlere bak kafana uyanı seç kullan