Bu o kadar zor değil kullanmış olduğun config'te de yapabilirsin orbwalking'den tüm auto attack'ları kapat ve oynadığın çarların combo kısmına gelip tüm auto şeyleri ve tüm tikleri kapat zaten tüm herkesten alınca böyle yapacaksın sanmıyorum sadece dodge atacak şekilde birisinin ayarladığını yani bu şekilde yapabilirsin çok basit anlattım zatenBaşlıkta yazdığı gibi yalnızca dodge atan, diğer hiçbir özelliğin açık olmadığı bir confige ihtiyacım var, kullanan varsa paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
İlk kez sc kullanıyorum o yüzden ayarlardaki özellikler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden açmıştım konuyu fakat yine de bu söylediklerinizi deneyip çözmeye çalışacağım, teşekkürler <3Bu o kadar zor değil kullanmış olduğun config'te de yapabilirsin orbwalking'den tüm auto attack'ları kapat ve oynadığın çarların combo kısmına gelip tüm auto şeyleri ve tüm tikleri kapat zaten tüm herkesten alınca böyle yapacaksın sanmıyorum sadece dodge atacak şekilde birisinin ayarladığını yani bu şekilde yapabilirsin çok basit anlattım zaten
Buyur burada tüm bilmen gereken her şey var:İlk kez sc kullanıyorum o yüzden ayarlardaki özellikler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden açmıştım konuyu fakat yine de bu söylediklerinizi deneyip çözmeye çalışacağım, teşekkürler <3
knk evade dışı herşeyin tikini kapatcan işte adc mainin dediği gibi ama mesela yasuoylasın adama e atarken bi anda skill gelirse adamdan geriye döner sonra sen oraya doğru e atarsın falan feleğin şaşar garip şeyler olabilir ona göreİlk kez sc kullanıyorum o yüzden ayarlardaki özellikler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden açmıştım konuyu fakat yine de bu söylediklerinizi deneyip çözmeye çalışacağım, teşekkürler <3
bro sen kaç yıldır lol oynuyorsun ne böyle bu bilgilerBu o kadar zor değil kullanmış olduğun config'te de yapabilirsin orbwalking'den tüm auto attack'ları kapat ve oynadığın çarların combo kısmına gelip tüm auto şeyleri ve tüm tikleri kapat zaten tüm herkesten alınca böyle yapacaksın sanmıyorum sadece dodge atacak şekilde birisinin ayarladığını yani bu şekilde yapabilirsin çok basit anlattım zaten