WSReborn için yalnızca dodge atan config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Başlıkta yazdığı gibi yalnızca dodge atan, diğer hiçbir özelliğin açık olmadığı bir confige ihtiyacım var, kullanan varsa paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Başlıkta yazdığı gibi yalnızca dodge atan, diğer hiçbir özelliğin açık olmadığı bir confige ihtiyacım var, kullanan varsa paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Bu o kadar zor değil kullanmış olduğun config'te de yapabilirsin orbwalking'den tüm auto attack'ları kapat ve oynadığın çarların combo kısmına gelip tüm auto şeyleri ve tüm tikleri kapat zaten tüm herkesten alınca böyle yapacaksın sanmıyorum sadece dodge atacak şekilde birisinin ayarladığını yani bu şekilde yapabilirsin çok basit anlattım zaten

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu o kadar zor değil kullanmış olduğun config'te de yapabilirsin orbwalking'den tüm auto attack'ları kapat ve oynadığın çarların combo kısmına gelip tüm auto şeyleri ve tüm tikleri kapat zaten tüm herkesten alınca böyle yapacaksın sanmıyorum sadece dodge atacak şekilde birisinin ayarladığını yani bu şekilde yapabilirsin çok basit anlattım zaten
İlk kez sc kullanıyorum o yüzden ayarlardaki özellikler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden açmıştım konuyu fakat yine de bu söylediklerinizi deneyip çözmeye çalışacağım, teşekkürler <3

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İlk kez sc kullanıyorum o yüzden ayarlardaki özellikler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden açmıştım konuyu fakat yine de bu söylediklerinizi deneyip çözmeye çalışacağım, teşekkürler <3
knk evade dışı herşeyin tikini kapatcan işte adc mainin dediği gibi ama mesela yasuoylasın adama e atarken bi anda skill gelirse adamdan geriye döner sonra sen oraya doğru e atarsın falan feleğin şaşar garip şeyler olabilir ona göre

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam bnim kafam karıştı evade özelliği ne işe yarıyor dodge atmamıza mı ?

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
shaman configde ful draw ı alıp sonra kendin kapatcaksın başka yok

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Evade dışında bütün tikleri kaldır. Sadece dodge atacaktır. K tuşu ile evadeyi açmayı unutma

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
sadece dogde sıkıcı olur ya ben yapmıştım tavsiye etmem ama karşımam senin kararın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ban yememek için böyle yapıyorsan gerek yok her türlü normal kullan bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bro sen kaç yıldır lol oynuyorsun ne böyle bu bilgiler

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar konu çözüldü hallettim, sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...