Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 10 22H2 sürümünde çoğu kişi hatalar ile karşılaşabiliyor bu yüzden en iyi çözüm alt sürümlere (1607-21H2) formatlı geçiş yapılmasıdırDün hiçbir sorun yoktu, hile çalışıyordu. Bugün açmaya çalıştım, resimdeki hatayı veriyor. Config sildim, loaderi ve oyunu silip tekrar yükledim, düzelmedi. Çözümü bilen var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 85359
kral Windows sürümünden kaynaklanıyor nedir sürümün ve versiyonunu da söylemelisinDün hiçbir sorun yoktu, hile çalışıyordu. Bugün açmaya çalıştım, resimdeki hatayı veriyor. Config sildim, loaderi ve oyunu silip tekrar yükledim, düzelmedi. Çözümü bilen var mı ?
Windows sürümüyle alakalıymış, 22h2 den 1909 sürümüne geçtim sorun çözüldü.knk öbür pc de w10 22h2 onda çalışıyor sc, windowsla alakalı değil sanırım sorun. windows sürümü dışında bildiğin bir şey var mı?
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 10 22H2 sürümünde çoğu kişi hatalar ile karşılaşabiliyor bu yüzden en iyi çözüm alt sürümlere (1607-21H2) formatlı geçiş yapılmasıdırDün hiçbir sorun yoktu, hile çalışıyordu. Bugün açmaya çalıştım, resimdeki hatayı veriyor. Config sildim, loaderi ve oyunu silip tekrar yükledim, düzelmedi. Çözümü bilen var mı ?