Sorunu kısmende olsa azaltmak içindx9 modunu açıp düzenli olarak temp prefetch temizliği yapıp çerçevesiz ekran moduna almanız gerekmektedir. Bunlara rağmen bazen oyundan atabiliyor buna yapabilecek ekstra bir çare yok fakat sürdürülebilirliği azaltma imkanını bu 3 ayar sağlıyor.Hileyi aktif edecekken baseden çıkmadan enter tuşuna basınca genelde bir sıkıntı olmuyor ama bazen oyun çöküyor geri düşüyorum bu çökme neden kaynaklanıyor
en son yorick oynarken oldu takım remake attı oyuna bağlandığımdaTam olarak nerede çöküyor ve hangi karakterlerde çöküyor
dostum adam bununla alakalı bir problem olmadığını söylüyor zaten şu konuyu bir okursan anlarsın enterlık bir problem değilerken enter tuşuna basınca oluyor bendede oluyor o keşke tuşu degiştirebilsek
hangi scriptle oynuyorsunen son yorick oynarken oldu takım remake attı oyuna bağlandığımda
wsreborndostum adam bununla alakalı bir problem olmadığını söylüyor zaten şu konuyu bir okursan anlarsın enterlık bir problem değil
Post automatically merged:
hangi scriptle oynuyorsun
kankam bunun genel olarak bir problem olacağını sanmıyorum bazı kişilerde oluyor sanırsam birkaç kişide daha görümüştüm o yüzden lol de ayarları falan düşürmeyi denemelisin bununla pek alakası olduğunu sanmıyorum ama birkaç değişiklik yaparak deneyerek bulabilirsin çünkü hiçbir zaman oyundan çöktüğünü görmedim hiç gerçekten denk gelmediwsreborn
sanırım harddiskten bilgisayarda sıkıntı yok ssd ye geçirmeyi deneyeyim umarım düzelirkankam bunun genel olarak bir problem olacağını sanmıyorum bazı kişilerde oluyor sanırsam birkaç kişide daha görümüştüm o yüzden lol de ayarları falan düşürmeyi denemelisin bununla pek alakası olduğunu sanmıyorum ama birkaç değişiklik yaparak deneyerek bulabilirsin çünkü hiçbir zaman oyundan çöktüğünü görmedim hiç gerçekten denk gelmedi
Dediğim gibi genel bir sorun değil kankam bu hdd den ssd ye geçirmekte bir çözüm olabilir belkisanırım harddiskten bilgisayarda sıkıntı yok ssd ye geçirmeyi deneyeyim umarım düzelir
Aynı sıkıntı bende de var dostum ben hala cözemedim ama sorun herkeste değil bazı kişilerde oluyormuş sadece yakında bir el atarlar diye düşünüyorum
Bir arkadaşta sorun çözüldü siz de bir deneyin bakalım belki çözülür arkadaşlar config kullanıyorsanız arkadaş sildi default ayarlarda çökmediğini söyledi deneyin dostlar bi sorun çözülebiliraynı sıkıntı bende de var sistemim kötü değil ssd de var ama her heroda olmuyor geçen gün twitch oynadığımda olmuştu ikinci denememde de atınca lpreborna geçtim mecburen
eyvallahdostum oyun başlasın itemini al örneğin top lanedesin top lanede kule altına sağ tık at entera bas ben öyle yapıyorum daha hiç çökmedi bende
Sorunu kısmende olsa azaltmak içindx9 modunu açıp düzenli olarak temp prefetch temizliği yapıp çerçevesiz ekran moduna almanız gerekmektedir. Bunlara rağmen bazen oyundan atabiliyor buna yapabilecek ekstra bir çare yok fakat sürdürülebilirliği azaltma imkanını bu 3 ayar sağlıyor.Hileyi aktif edecekken baseden çıkmadan enter tuşuna basınca genelde bir sıkıntı olmuyor ama bazen oyun çöküyor geri düşüyorum bu çökme neden kaynaklanıyor