WSReborn Jungle Viego için Config önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beyler, ben WSReborn script kullanıyorum ve Jungle Viego mainim. Viego için Config atabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çoğu lol scriptinde configler ufak toparlamaları dışında bir işe yaramaz rage/legit vb configlerin farkı olmaz pazarlama taktiğidir
scriptin hali hazırda düzgün çalışıyorsa gir antrenman moduda al viegonu şampiyon ayarlarını tek tek dene en stabil olanda bırak

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çoğu lol scriptinde configler ufak toparlamaları dışında bir işe yaramaz rage/legit vb configlerin farkı olmaz pazarlama taktiğidir
scriptin hali hazırda düzgün çalışıyorsa gir antrenman moduda al viegonu şampiyon ayarlarını tek tek dene en stabil olanda bırak
kanka sc yi tam bilmiyorum işte sorun orda ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum mesela oto combo attıyorum adama w kalıyo öyle atmıyo bazen

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka sc yi tam bilmiyorum işte sorun orda ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum mesela oto combo attıyorum adama w kalıyo öyle atmıyo bazen
o viegonun genel sorunu atmıyor bi adc config kur sonra viego ayarlarını elinle tek tek dene sana uygun olanı bul

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
o viegonun genel sorunu atmıyor bi adc config kur sonra viego ayarlarını elinle tek tek dene sana uygun olanı bul
kanka onu bende biliyorumda işte sc yi bilmiyorum herşey bide ingilizceya bide şuan antrenman modu açık değil sc de ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisin ?

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
configi kendin bi şekilde tek tek deneyerek oluşturursan senin için çok daha verimli olacaktır, ne de olsa config mantığı sadece birinin konfor alanındaki küçük ayarlardan ibaret

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ADC Mainin configini kurup kendin antrenman modunda viegonun ayarını yapabilirsin öyle spesifik şampiyon config bulmak kolay değil belki paralı bulabilirsin ama trade kısmından

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Config içinde eğer ki ayar biliyorsan çokta zor değil aslında ayarlaması ordan kendin ayarlayabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
config öyle düşündüğün kadar fark yaratmaz, senin kendin de yapabileceğin birkaç ufak düzenlemeden ibarettir satılan configler de pazarlama stratejisi zaten

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Antreman modunda deneyerek configini hazırla. Ama hızlı lig çıkmak istiyorsan viego yerine Kindred, Karthus , Rengar oynamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
elo kasacaksan adcde jinx de oynayabilirsin scriptle hiçbir şey yapmana gerek kalmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Forumda bir rehberden bahsedilmiş yukarıda ama nerede bu rehber acaba bir link bırakabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...