kanka sc yi tam bilmiyorum işte sorun orda ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum mesela oto combo attıyorum adama w kalıyo öyle atmıyo bazençoğu lol scriptinde configler ufak toparlamaları dışında bir işe yaramaz rage/legit vb configlerin farkı olmaz pazarlama taktiğidir
scriptin hali hazırda düzgün çalışıyorsa gir antrenman moduda al viegonu şampiyon ayarlarını tek tek dene en stabil olanda bırak
o viegonun genel sorunu atmıyor bi adc config kur sonra viego ayarlarını elinle tek tek dene sana uygun olanı bulkanka sc yi tam bilmiyorum işte sorun orda ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum mesela oto combo attıyorum adama w kalıyo öyle atmıyo bazen
kanka onu bende biliyorumda işte sc yi bilmiyorum herşey bide ingilizceya bide şuan antrenman modu açık değil sc de ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisin ?o viegonun genel sorunu atmıyor bi adc config kur sonra viego ayarlarını elinle tek tek dene sana uygun olanı bul
forumda rehber var aratarak bulabilirsinkanka onu bende biliyorumda işte sc yi bilmiyorum herşey bide ingilizceya bide şuan antrenman modu açık değil sc de ne nerde ne işe yarıyo bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisin ?
dsçoğu lol scriptinde configler ufak toparlamaları dışında bir işe yaramaz rage/legit vb configlerin farkı olmaz pazarlama taktiğidir
scriptin hali hazırda düzgün çalışıyorsa gir antrenman moduda al viegonu şampiyon ayarlarını tek tek dene en stabil olanda bırak