ek ayar yapma ben oynadım penta atıyor direk.script ile katarina oynamayi dusunuyorum ama ek bir ayar yapmama gerek var mi bildiginiz varsa soylermisiniz?
evet hocam komboları bi garip atıyor anlamadim ama r yi yarida falan bozuyorleş hocam dene bak dediğimi anlarsın.
adc main config kullan farkı anlarsınevet hocam komboları bi garip atıyor anlamadim ama r yi yarida falan bozuyor
R yi bozmaz hocam indir benim configi bi oyna ondan sonra yaz buraya nasıl olduğunuevet hocam komboları bi garip atıyor anlamadim ama r yi yarida falan bozuyor
adc main config kullan farkı anlarsın
R yi bozmaz hocam indir benim configi bi oyna ondan sonra yaz buraya nasıl olduğunu
r yi bozmuyor hocam bende düşünceleriniz nedir tam olarakonu kullaniyorum suanda hocam
suan senin configini kullaniyorum hocam
hocam mesela space basiyorum q+e+w+e yapmasi lazim ama w yetenegine atlamiyor adamin ustune e atiyorr yi bozmuyor hocam bende düşünceleriniz nedir tam olarak
combo mode seçeneği var orada nasıl yapacağını ayarlanıyor hocam bir de o şekil deneyin bakalımhocam mesela space basiyorum q+e+w+e yapmasi lazim ama w yetenegine atlamiyor adamin ustune e atiyor
deniyorum hocam suan haber vericemcombo mode seçeneği var orada nasıl yapacağını ayarlanıyor hocam bir de o şekil deneyin bakalım