Onaylı Üye
yeni güncellemelerden sonra çar kendi kendine oyun oynamaya başladı beyler bunun nedeni ne yani oynanmıyor şuan scriptle
şuan için malesef onu yapamam pcm çok yavaş ama şöyle anlatabilirim. scripti açtık herşey güzel oyuna girdik ardından direkt otomatik skill atmalar basmaması gereken yerde skil basmalar veya tuşlara basmamama rağmen karakterin kendi kendine dolaşmasıNasıl bir şey oluyor mesela video olarak gösterebilir misin
şuan için malesef atamam ama yarın müsait bir zamanda ulaşmaya çalışırım pcm çok yavaşvideo atarsanız yardım ederim
deneyebilirim belki olabilir buGüncellemeden sonra script fix yemiş olabilir sil güncel olanı kullan
hocam birde senin adc configi kullanıyorum ben güncelleme filan varmı şuan ona göre eklerimNasıl bir şey oluyor mesela video olarak gösterebilir misin
annie,yuumi tarzı shield veya heal atabilen şampiyonlarda oluyor kendineHangi karakter ile oluyor bu olay tam olarak söyler misiniz
ayriyetten arkadaşımın dediğine göre jinx tarzı bazı birkaç şampiyonda da oluyormuşannie,yuumi tarzı shield veya heal atabilen şampiyonlarda oluyor kendine
oynamam artık olsunYani bu sorunu çözmemiz için video gerekli onun dışında maalesef ilk defa karşılaşıyorum yuumi'de normal bot gibi oynuyor yuumi'yi ama annie olayını bilmiyorum