Yani bu sorunu çözmemiz için video gerekli onun dışında maalesef ilk defa karşılaşıyorum yuumi'de normal bot gibi oynuyor yuumi'yi ama annie olayını bilmiyorum
şuan için malesef onu yapamam pcm çok yavaş ama şöyle anlatabilirim. scripti açtık herşey güzel oyuna girdik ardından direkt otomatik skill atmalar basmaması gereken yerde skil basmalar veya tuşlara basmamama rağmen karakterin kendi kendine dolaşması gibi gibi bu arkadaşımda da aynıymış bu arada yeni güncellemede bir sorun var galiba
kendi açımdan böyle bir sorun yaşamıyorum belki benim oynadığım şampiyonlarla ilgili değil de senin oynadıklarınla alakalı olabilir o yüzden konuya video eklemen bizim için daha iyi olabilir
Yani bu sorunu çözmemiz için video gerekli onun dışında maalesef ilk defa karşılaşıyorum yuumi'de normal bot gibi oynuyor yuumi'yi ama annie olayını bilmiyorum