WSReborn komboyu yapmak için mouse ile basmam gerekiyor.???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
sağ üstten ctrl f yapıp fps ve ping göstergesini açtın mı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu sorunla ilk defa karşılaştım kankam gerçekten çünkü bu şekilde hiç problem olmadı forumda da sık gördüğüm bir şey değil rica etsem yaşadığın sorunu video olarak bi atabilir misini

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
usta tekleyen bir çar oynuyorsan böyle olmak zorunda zaten zed gibi bir çar oynuyorsan birisini seç ona tek attıktan sonra çık ki skillerin geri dönmesini bekle döndükten sonra yeniden birisini işaretle

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
gerek miyor diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gerekmiyor ama her çarın kombosu olmuyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bu sorunla ilk defa karşılaştım kankam gerçekten çünkü bu şekilde hiç problem olmadı forumda da sık gördüğüm bir şey değil rica etsem yaşadığın sorunu video olarak bi atabilir misini
bende başka hiç kimsede karşılaşmadım hocam gün video ekleyeceğim konuya. ilgin için teşekkür ederim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bende başka hiç kimsede karşılaşmadım hocam gün video ekleyeceğim konuya. ilgin için teşekkür ederim.
rica ederim birçok arkadaşın sorununu çözdüm fakat bu hatayı da çözelim video şeklinde eklediğinde beni etiketlersen daha kolay görürüm

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sadece bir heroda mı yaşıyorsun sorunu. kullandığın karakterle alakalı da olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
usta tekleyen bir çar oynuyorsan böyle olmak zorunda zaten zed gibi bir çar oynuyorsan birisini seç ona tek attıktan sonra çık ki skillerin geri dönmesini bekle döndükten sonra yeniden birisini işaretle
hayır mesela yasuo q atıyor e atmıyor w ile duvar açmıyor mouse ile tıklamazsam. cait aynı şekilde lpreborn da böyle olmuyordu hiç
Post automatically merged:

sadece bir heroda mı yaşıyorsun sorunu. kullandığın karakterle alakalı da olabilir
hayır. cait, ireliea, yasuo, ezreal denedim hepsi scriptle iyi herolar hepsinde oldu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hayır mesela yasuo q atıyor e atmıyor w ile duvar açmıyor mouse ile tıklamazsam. cait aynı şekilde lpreborn da böyle olmuyordu hiç

hayır. cait, ireliea, yasuo, ezreal denedim hepsi scriptle iyi herolar hepsinde oldu
dostum config kullanıyor musun yoksa default mu

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
usta target sellector ayarlarından öncelik ayarlarsan düzelebilir bir dene istersen

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
gerek miyor diye biliyorum
evet gerekmiyor normalde, ben de konuyu o yüzden açtım kankam :)

usta target sellector ayarlarından öncelik ayarlarsan düzelebilir bir dene istersen
deneyeceğim teşekkürler

dostum config kullanıyor musun yoksa default mu
shamanbey config kullanıyorum

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
evet gerekmiyor normalde, ben de konuyu o yüzden açtım kankam :)

deneyeceğim teşekkürler

shamanbey config kullanıyorum
bir de benim kendi configim var onu dene istersen aynı problem devam ediyor mu bak bakalım

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam targetselector ayarlarından değişim yapmayı dene canı az olan rakibe olarak ayarla olmasa config değişikliğine gitmemi önerim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knkm anladığım kadarıyla skilleri sol click ile tamamlıyorsun onu kısayol ayarlarından skile tıklandığında atmayı açman gerekiyor diye biliyorum sc ile bi alakası yok

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
temp prefetch temizleyip cfgleri clearladınmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...