WSReborn komboyu yapmak için mouse ile basmam gerekiyor.???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İlk defa böyle bir sorun görüyorum, Target sellector ayarlarından olabilir mi bu sorun

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
fps ve pıng gostergesını aç kral

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
stick only target ayarı açıksa ondan olabilir dostum anladığım kadarıyla düşman şampiyonları sol tıkla işaretledikten sonra ona saldırıyor değil mi

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostlar mesajlarınızı okudum, hepsini denedim fakat yok heralde bilgisayarla falan ilgili bir problem wsreborn kullanamayacağım gibi :( yakın zamanda video ekleyeceğim
Post automatically merged:

fps ve pıng gostergesını aç kral
açık dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
knkm anladığım kadarıyla skilleri sol click ile tamamlıyorsun onu kısayol ayarlarından skile tıklandığında atmayı açman gerekiyor diye biliyorum sc ile bi alakası yok
Sanırım bununla ilgili o ayarı nereden yapacağım ?

stick only target ayarı açıksa ondan olabilir dostum anladığım kadarıyla düşman şampiyonları sol tıkla işaretledikten sonra ona saldırıyor değil mi
yok hayır skilli atmıyor üstüne tıklamadan, hedefle alakalı değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Config yada hazır default kullanıyorsan bundan dolayıda yapabilir en kötü ihtimal önceki sürümlerde oynadığın ayarşardan farklı bi ayar uygula eski sürümlerin bazı ayarları desyeklemiyor

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
sc nasıl kullanılıyor aga

sağ üstten ctrl f yapıp fps ve ping göstergesini açtın mı
onunla alakası bıle yoktu r

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
nedeni başka rakiplerinde olması ve hangi rakibe combo yapacağını senin seçmen lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...